שאלה בנושא לימפומה במפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא לימפומה במפשעה
    ערן
    09/05/2018

שלום פרופסור גיל בר סלע
    רציתי לשאול לגבי אמא שלי הייתה לה לימפומה במפשעה וטופלה על ידי הקרנות וכרגע חזר לה לימפומות קטנות בי באזור בין הגב לבטן כרגע המליצו לה מעקב בלבד האם יש איזשהו מאכלים או צמחי מרפא שיכולים לעזור לעכב את ההתפחות ? כמו סחיטה של עשב חיטה או כורכום או רימונים או כל צמח מרפא כלשהו שיכול לעזור ?
    האם צריך ללכת לתזונאית על מנת שתוכל לעדכן אם במידה וכן אז באיזו כמות לקחת ? בהתחשב שלוקחת גם תרופות של כולסטרול ודילול הדם בכדי לבדוק אם בכלל נכון שתיקח צמחי מרפא?
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• לימפומה תאים קטנים

פרופסור גיל בר-סלע
    10/05/2018

ערן שלום
    ייתכן וקיימת השפעה של נוגדי חימצון על הלימפומה מסוג זה, מיידע חלקי מצביע על השפעות טובות לתה ירוק. דברים אחרים שציינת לא ממש נבדקו, אך אולי יעזרו.
    לי יש ניסיון טוב עם טיפול בזריקות של צמח הדיבקון בהתויה זו. דורש יעוץ ומעקב רפואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לימפומה תאים קטנים

פרופסור גיל בר-סלע
    10/05/2018

ערן שלום
    ייתכן וקיימת השפעה של נוגדי חימצון על הלימפומה מסוג זה, מיידע חלקי מצביע על השפעות טובות לתה ירוק. דברים אחרים שציינת לא ממש נבדקו, אך אולי יעזרו.
    לי יש ניסיון טוב עם טיפול בזריקות של צמח הדיבקון בהתויה זו. דורש יעוץ ומעקב רפואי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו