דבקון לבן לטיפול בלימפומה

מנהל הפורום

פרופסור גיל בר-סלע
פרופסור גיל בר-סלע
פרופ משה פרנקל
פרופ משה פרנקל
לקביעת תור אצל פרופ משה פרנקל ללא פרסום בפורום
 
  • דבקון לבן לטיפול בלימפומה
    שרוןבק
    06/07/2018

    שלום רב פרופ גיל בר סלע,

    אימי בת 80, הייתה בריאה בסהכ ולקחה רק כדור לויסות לחץ דם וסטטינים, אובחנה לאחרונה כחולת dlbcl abc stage 4 b. הביופסחה נילקחה ממח העצם ומהטחול שנימצא מוגדל כ15 סמ. לפני כשבוע החלה טיפול ב Rchop. היא מטופלת בשיבא. עפ הפרוטוקול אמורה לקבל rchop מוקטן, בשל הגיל, כל 3 שבועות. האונקולוגית המטפלת בה בשיבא, אמרה כי אינה תומכת ברפואה משלימה כי האינטרקציה בינה לבין הטיפול לא נבדקה באופן קליני מבוסס לטענתה. עם זאת, היא כמובן משאירה את שיקול הדעת לאימי. אני פונה אלייך כי ממה שקראתי אודותיך, אתה בין היתר אונקולוג והמטולוג. אני מתגוררת באזור המרכז ופניתי לרפואה משלימה במרכז. הומלץ לי על שימוש בזריקות דבקון לבן helixor מחברה גרמנית בשם mistletoe-pharmacy . אני ממש בדילמה אם להשתמש לאור המסוייגות של האונקולוגית הקונבנציונלית. אשמח לדעתך לגבי השימוש בדבקון. תודה!


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • דבקון ולימפומה

    ד''ר גיל בר-סלע
    06/07/2018

    אין בעיה לתת הליקסור עם הכימותרפיה. הדבקון אינו משפיע על הכבד או אינטרקציות עם תרופות וכנל לגבי הכליות. הנושא נבדק במספר מחקרים

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


