כאבי גב עליון מקרין לחזה מצד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב עליון מקרין לחזה מצד שמאל
    לינוי
    28/06/2011

זה מספר חודשים שאני סובלת מכאבי גב עליון חזקים מאוד, כאבים אלו מקרינים לאזור החזה בצד שמאל, מיותר לציין כי כאבים בצד שמאל בחזה גם ככה מלחיצים, כמובן כאבים אלו מקרינים לכיוון היד.
    בנוסף לפני מספר חודשים ביצעתי בדיקה ונאמר לי כי יש לי חיידק אליקובקטור, קיבלתי כדורים (אנטיביוטיקה וטיפול מונע), הכאבים מהגב מקרינים גם לחזה וגם לבטן העליונה, אני סובלת מכאבים חדים מאוד שמקשים מאוד על הפעילות היומיומית, אני אמא לשני ילדים, עובדת בעבודה משרדית מול המחשב, מן הסתם יש השלכות, התחלתי טיפול אצל כירופרקט אך כבר 5 טיפולים ואינני מרגישה כל הקלה, נהפוכו לאחר כל טיפול אני מקבלת כאבים הרבה הרבה יותר חזקים, ממש התקפים.קשה לי מאוד לתפקד הכאבים נוראים, קיבלתי הפנייה לסיטי אך רק לעוד חודשיים, אינני מעוניינת בכדורים מכיוון שאני מעשנת והשילוב לא עושה טוב, אבקש את עזרתכם בטיפול, אינני מבינה מדוע כאבי גב עליון מקרינים לצד שמאל לחזה, מפריע לי מאוד בתפקוד היומיומי. להתייחסותכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי גב עליון מקרין לחזה מצד שמאל - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    28/06/2011

לינוי שלום,
    הטיפול בהליקובקטר אינו קשור ככל הנראה לתלונות כאבי גב עליון.
    ממליץ להתיעץ עם מנתח עמוד שדרה בצורהנ המקובלת- שמא יש מקום להפנותך לבדיקת MRI.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שרון

נטלי
    30/06/2015

אני סובלת מבעיה דומה ....ממש כמו שאת מתארת אשמח שתצרי קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נטלי - איך יוצרים קשר ?

Nature
    20/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייחסות..

Nature
    09/07/2015

לינוי שלום

לפני שהייתי רצה לראות מנתח, (יסלח לי מי שחושב אחרת)
    התופעה יכולה להיגרם מסיבות שונות.

מבלי להתיימר לתת אבחנה וירטואלית טלפתית,

התקף לב אצל נשים אכן מתאפיין לרוב בכאב ברום הבטן, כאב בחזה,
    בחילה וכאב בגב עליון אך פחות ככאב המקרין ליד שמאל.
    ובכל זאת התקף לב הוא אינו אירוע מתמשך אלא רגעי.

לא תארת האם היה סיפור מקרה שהוביל לכאב, מה שעשוי לתת יותר אור על התופעה.

מבחינה אורטופדית למשל, יתכן ובתנועה יומיומית פשוטה ולא מיוחדת
    נוצרה חסימה במפרק שבין הצלע לעמוד השדרה.
    חסימה כזו עשויה להוביל לכאב חד (מורגש גם בנשימה עמוקה) ולהגבלה תנועתית מעיקה.

יציבה לקוייה בישיבה של שעות מול מחשב עשויה להחמיר את הבעיה..

אני הייתי פונה לאבחון וייעוץ פיזיותרפי אצל מומחה לטיפול מנואלי.

בריאות והחלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי

רוני
    19/07/2015

כאב שכה גם יכול מאוד להיות שאת ישנה על הצד הזה בלילה וזה פשוט נתפס לך כל הזמן
    תנסי לישון על הגב
    גם ישיבה לא נכונה מול מחשב יכולה לגרום לכך

את צריכה ששכל הזרוע של היד על העכבר תהייה מונחת על מדפון( או השולחן כך שהמרפק יש לו תמיכה והכתף נשארת בקו ישר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו