מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר בחוליה L1 - חבלה טרייהאלה19/07/2011
שלום, אני בת 66 ושברתי את חוליה L1 בעקבות נפילה שהתרחשה לפני 5 ימים. בהמלצת נוירוכירורג אני עם חגורת גב למשך כל שעות היום ובמנוחה בשכיבה. הכאבים התגברו היום משמעותית והכאב הוא איום!!!, בעוד שעד אתמול הכאבים היו נסבלים בהחלט.
1. האם תופעה התגברות הכאב היא בהתפלגות נורמלית?
2. תוך כמה זמן צפויה הקלה משמעותית בכאב? והאם יש לכם המלצות נוספות (מלבד משככי כאבים ושכיבה מוחלטת) היכולים להקל במצבי?
3. תוך כמה זמן מניסיונך צפוי איחוי מלא של החולייה בגילי?
4.מהן ההשלכות המוכרות כתוצאה מפגיעה כזו בהתחשב בגילי?
- ברור לי שתשובתך אינה מחליפה ייעוץ רפואי ובצדק, אולם אשמח לקבל התרשמותך מהנאמר ומנסיונך בפגיעות אלו/דומות.
אני מודה מראש,
אלה, הכואבת והמודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בחוליה L1 - חבלה טרייה - תגובה
ד``ר ליאור מרום20/07/2011שלום וברכה,שאלותייך מצוינות,אך אוכל לענות עליהם לאחר שתבדקי ואראה בעצמי את הבדיקה בעצמיט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהר' תגובה
אלה20/07/2011על סמך הנתונים האלה בלבד - אשמח לקבל מענה שאלותיי.
ברור שתשובתך אינה מחליפה ייעוץ רפואי, אך אשמח לקבל מענה שכזה בהתאם למה שפורום זה מציע ולא הפנייה לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?