שבר בחוליה L1 - חבלה טרייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בחוליה L1 - חבלה טרייה
    אלה
    19/07/2011

שלום, אני בת 66 ושברתי את חוליה L1 בעקבות נפילה שהתרחשה לפני 5 ימים. בהמלצת נוירוכירורג אני עם חגורת גב למשך כל שעות היום ובמנוחה בשכיבה. הכאבים התגברו היום משמעותית והכאב הוא איום!!!, בעוד שעד אתמול הכאבים היו נסבלים בהחלט.
    1. האם תופעה התגברות הכאב היא בהתפלגות נורמלית?
    2. תוך כמה זמן צפויה הקלה משמעותית בכאב? והאם יש לכם המלצות נוספות (מלבד משככי כאבים ושכיבה מוחלטת) היכולים להקל במצבי?
    3. תוך כמה זמן מניסיונך צפוי איחוי מלא של החולייה בגילי?
    4.מהן ההשלכות המוכרות כתוצאה מפגיעה כזו בהתחשב בגילי?
    - ברור לי שתשובתך אינה מחליפה ייעוץ רפואי ובצדק, אולם אשמח לקבל התרשמותך מהנאמר ומנסיונך בפגיעות אלו/דומות.
    אני מודה מראש,
    אלה, הכואבת והמודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר בחוליה L1 - חבלה טרייה

הוספת תגובה

• שבר בחוליה L1 - חבלה טרייה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    20/07/2011

שלום וברכה,שאלותייך מצוינות,אך אוכל לענות עליהם לאחר שתבדקי ואראה בעצמי את הבדיקה בעצמיט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ר' תגובה

אלה
    20/07/2011

על סמך הנתונים האלה בלבד - אשמח לקבל מענה שאלותיי.
    ברור שתשובתך אינה מחליפה ייעוץ רפואי, אך אשמח לקבל מענה שכזה בהתאם למה שפורום זה מציע ולא הפנייה לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו