ניתוח קיבוע צווארי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיבוע צווארי
    נחמן
    08/08/2011

הי לכם שאלה .אני שומע הרבה עוברי את הניתוח בהצלחה.אך יש משהו שלא אומרים.
    שאחרי שנתיים הבעיה חוזרת בגבהים שונים.כי אם יש קיבוע בc5-6-7 אז רוב הסיכוים שיהיה פריצה בגובה3 או למטה יותר?האם זה נכון?כי הקיבוע קשה לו לחזיק..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיבוע צווארי

הוספת תגובה

• ניתוח קיבוע צווארי - תגובה

ד''ר גד ולן
    13/08/2011

חצי אמת היא קצת שקר.
    קיים סיכון להופעת ניוון דיסק מואץ בגובה מעל או תחת קיבוע, לא תמיד זה מחייב ניתוח נוסף.
    ברוב המקרים אין צורך בטיפול כלשהו.
    הקיבוע שנעשה כהלכה, תוך שמירה על ציר נכון של עמוד השדרה, יחזיק...
    אפשר למנוע ניוון ע"י ביצוע השתלת דיסק מלאכותי במקום קיבוע, וזה הניתוח שאני מציע בד"כ לאנשים תחת גיל 50 עם דיסק פגוע בודד ללא מחלה מפושטת במספר גבהים של עמוד השדרה הצווארי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיסק מלאוכתי

נחמן
    13/08/2011

היי תודה על תשובתך הכנה אך משום מה לא הבנתי..משהו..האם דיסק מלאוכתי הוכיח את עצמו?מה קורה אם זה שני בלטים שצריך להחליף אותם?אם זה שני בלטים בצוואר אז יש צורך לקיבוע?או שאפשר להסתפק בדיסק מלאוכתי שמטרה שנוכל לחוזר לפעיליות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיסק מלאוכתי - תגובה

ד''ר גד ולן
    22/08/2011

דיסק מלאכותי הוכיח את עצמו בעיקר באנשים צעירים תחת גיל 50 עם דיסק פגוע אחד בלבד.
    כשיש יותר מדיסק חולה אחד אני מעדיף לקבע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו