ניתוחאו לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוחאו לא?
    תמיר
    24/08/2011

הי בחודש מאי עשיתי מרי כתבו שיש בלטי דיסק 5-6-7 c מסוייד ולוחץ על השק הדורלי ולוחץ על החוט השדרה.והיצרות תעלה.
    המנתח אמר חייבים לנתח.כי יש לי זרם ברגליים.אך אני מתפקד רגיל בלי כאבים.ויש לי כאבים ביידים.שמקרינים.עכשיו זה השתפר ועשינו עוד פעם מרי עכשיו ויצא שיש שינויים נויינוים במפרקים החוליתיים.בc5-6 עם בלט מרכזי דיפוזי ולחץ על השק הדורלי.
    c6-7 בלט משמועתי עם לחץ על השק והיצרות תעלה ומוקד מיאלופטי זעיר מול המרווח הדיסקחי בחלק התחתון.חזרנו למנתח..וזה התפלא ואמר שיש כבר נזק ממש קטן אך כבר אין לחץ על החוט השדרה.אז עדיף לא לנתח.אמר עדיף שיהיו הכאבים מאשר לנתח סתם.אמר זה ד"ר כספי מתל שומר.אמר נו אז יש קצת זרם ברגל אך אתה בתהךיך שיפור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוחאו לא?

הוספת תגובה

• ניתוחאו לא? - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    24/08/2011

זו הפינה -מה השאלה ???
    את לא מצפה מאתנו לשמוע האם לנתח או לא.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחאו לא? - תגובה - תגובה

ד''ר גד ולן
    27/08/2011

אני מצטרף לדיון קצת באיחור, אבל:
    1. יש לך סימני סבל של חוט השדרה כזרמים ברגליים.
    2. ב-mri רואים מוקד פציעה בחוט השדרה.
    במקרה זה כל טיפול שאינו ניתוחי הוא טיפול תסמיני בלבד, ולאור גילך הצעיר ופוטנציאל הנזק הצפוי לך, הבחירה המסוכנת יותר היא בטיפול לא ניתוחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו