מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוחאו לא?תמיר24/08/2011
הי בחודש מאי עשיתי מרי כתבו שיש בלטי דיסק 5-6-7 c מסוייד ולוחץ על השק הדורלי ולוחץ על החוט השדרה.והיצרות תעלה.
המנתח אמר חייבים לנתח.כי יש לי זרם ברגליים.אך אני מתפקד רגיל בלי כאבים.ויש לי כאבים ביידים.שמקרינים.עכשיו זה השתפר ועשינו עוד פעם מרי עכשיו ויצא שיש שינויים נויינוים במפרקים החוליתיים.בc5-6 עם בלט מרכזי דיפוזי ולחץ על השק הדורלי.
c6-7 בלט משמועתי עם לחץ על השק והיצרות תעלה ומוקד מיאלופטי זעיר מול המרווח הדיסקחי בחלק התחתון.חזרנו למנתח..וזה התפלא ואמר שיש כבר נזק ממש קטן אך כבר אין לחץ על החוט השדרה.אז עדיף לא לנתח.אמר עדיף שיהיו הכאבים מאשר לנתח סתם.אמר זה ד"ר כספי מתל שומר.אמר נו אז יש קצת זרם ברגל אך אתה בתהךיך שיפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחאו לא? - תגובה
ד``ר ליאור מרום24/08/2011זו הפינה -מה השאלה ???
את לא מצפה מאתנו לשמוע האם לנתח או לא.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחאו לא? - תגובה - תגובה
ד''ר גד ולן27/08/2011אני מצטרף לדיון קצת באיחור, אבל:
1. יש לך סימני סבל של חוט השדרה כזרמים ברגליים.
2. ב-mri רואים מוקד פציעה בחוט השדרה.
במקרה זה כל טיפול שאינו ניתוחי הוא טיפול תסמיני בלבד, ולאור גילך הצעיר ופוטנציאל הנזק הצפוי לך, הבחירה המסוכנת יותר היא בטיפול לא ניתוחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?