מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחירת מזרן לילדה לאחר ניתוח עקמתמירי01/09/2011
שלום
בתי בת 15 עברה לפני כ-4 חודשים ניתוח לתיקון עקמת.
אנו רוצים להחליף לה את המזרן. האם יש העדפה לסוג מסוים ? עם או בלי קפיצים ?
וכדומה.
בתודה מראש
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מזרן לילדה לאחר ניתוח עקמת - תגובה
ד''ר גד ולן01/09/2011אני חסיד של מזרוני גומאויר, בדרגת קושי לפי תחושת הנוחות של הילדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת מזרן לילדה לאחר ניתוח עקמת - תגובה
ד''ר גד ולן01/09/2011אני חסיד של מזרוני גומאויר, בדרגת קושי לפי תחושת הנוחות של הילדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרן
אבנר02/09/2011צריך להתייעץ ברופא וכזה שסומכים עליו, כי גם הרופאים חלוקים בדעותיהם.
מניסיוננו, מזרן קפיצים מכריח את הגב להתאים עצמו למזרן, ולחולי עקמת זה מאד לא נוח, ופוגע בשינה ובמנוחה.
מזרני לטקס מתאימים עצמם לגב, ומאפשרים מנוחה והקלה בעומס עליו.
הטובים ביותר בין. מזרני הלטקס הם הטמפור האמריקאים.
אני חושב שהולנדיה מביאה אותם לישראל אפשר ל חפש בחנויות או באתר שלהם.
מנוחה טובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
מיכלי04/09/2011הבן שלי רק בן 16 וכבר גבוה מאוד (1.96), הוא סובל מכאבי גב (הוא גם ספורטאי) והיה לנו קשה מאוד למצוא מזרן מתאים עבורו.
לפני כמה חודשים החלפנו לו למזרן ויטליטי של אירופלקס, והוא טוען שאלו רמות אחרות של נוחות.
הם מציעים חודשיים נסיון, ואם לא תהיה מרוצה (למרות שאין מצב) יזכו אותך.
רפואה שלמה לבתך!
מקווה שעזרתי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?