שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סימה
    18/01/2008

האם פריצת דיסק בגב התחתון אשר גורמת לי לכאבים ברגל שמאל במיוחד בכף רגל כולל ההצבעות בשעת מאמאץ יכולה לגרום לי בנוסף גם לכאבים בצד השמאלי של ברך שמאל שהופיעו לי לפני כשבוע אשר גורמים לכאבים בשעה שאני עולה מדרגות

-האם זה יכול לנבוע מפריצת הדיסק הגב התחתון או שיש אפשרות שזה נובע ממסיבה ספציפית אחרת??
    כמו כן, אפשר לקבל המלצה על טיפול בכאב?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הודעה של: סימה

ד``ר ליאור מרום
    18/01/2008

מצב שתארת אכן יכול להיות, ועובדה היא שאת חשה אותו................
    לא ניתן לדעת כל עוד לא תבצעי בדיקת הדמיה של CT או MRI

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• intervertebral disc degen

סאמי
    21/01/2008

תודה לך ד"ר על התשובה המהירה אני סובל כבר כמה שנים מפריצות דיסק וב2004 עברתי כריתת דיסק בl5 s1 שהיה מסויד וקשה להסרה אחרי הניתוח התחילו אצלי בעיות בשתן וסבלתי מאישליטה בשתן בבדיקה אורודינמית התברר שהתחלתי לסבול משלפוחית נוירוגנית והממצא היה dsd והתחלתי בטיפול באנטיכילונרגים בבדיקה אורודינמית שניה הממצא היה sensory instebaliti והטיפול עלה למינון המרבי שמצריך טיפול בצנטרים יומיים הבדיקה הייתה לפני שנה וחצי בערך ובבדיקה אורודינמית שלישית שעברתי לפני חודשיים הממצא היה זרימת שתן לא תקינה עם שארית של 100 סמ"ק כאשר הבדיקה ללא עדות לdsd אוoveractive bladder עם תחושה מוגברת למילוי וההתרוקנות בעיקר ע"י שריר דופן הבטן ולא detrusor.והוחלט שאם אני לא עובר ניתוח נוסף בl3 l4 שגם שם יש פריצה שלוחצת והייתי מועמד לניתוח גם במרווח זה ישקלו להפסיק את הצנטרים . מאחר ולא הסכמתי לניתוח נוסף ניסינו להפסיק הטיפול אבל מצב השתן חזר לקדמותו והתחלתי לסבול גם מאיבוד צואה ועברתי emg פי הטבעת שהראה פגיעה אקסונלית חלקית בexternal anal sphincter בימין ובשמאל.יש לציין שעברתי emg גפיים שהראתה פגיעה שורשית מימין במספר רמות משמאלl5.בmri החדש בl5 s1 הדיסק מנוון והמרווח מוצר ובl4 l5ו L3L4 גם מנוונים( מה שלא היה קודם) ולוחצים על השק התקאלי.התלות והכאב ממש קשים ואני בקושי הולך מה הבעיות שלי אומרות ומה אני צריך לעשאת (יש לציין שזאת תאונת עבודה שקיבלתי עליהה 10% נורולוגית 20
    %בגלל השתן)שלא מספיקים לתרופות וניידות לא אישרו לי(האם מגייע לי) בתודה מראש וסליחה על הניסוח הארוך.

%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• intervertebral disc degen הודעה של

ד``ר ליאור מרום
    21/01/2008

לצערי, לא ניתן להתיחס בפורום לשאלות פרטניות ומקרה כה סבוך כמו שלך, ובוודאי שלא לחוות דיעה האם אחוזי הנכות שניתנו לך מספיקים.
    במידה ותרצה לשמוע את חוות דעתי הרפואית, על מצבך , ניתן ליצור קשר בדרכים המקובלות לצורך בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו