שלום, יש לי שאלה קטנה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, יש לי שאלה קטנה.
    רונן
    15/09/2011

אני חייל, בן 21 ורציתי לשאול לגבי בעיית כיפוף. אני מגיל קטן תמיד הלכתי מכופף ללא שום סיבה כל שהיא, היום זה יותר מפריע לי, פעם הלכתי לאיזה רופא שאמר לי שאין מה לעשות, מישהו פה יכול לבשר לי אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, יש לי שאלה קטנה.

הוספת תגובה

• שלום, יש לי שאלה קטנה. - תגובה

ד''ר גד ולן
    15/09/2011

אני כפוף כבר 50 שנה. זה לא ממש הפריע או מפריע לי בחיים. אין לזה תיקון, כי כך הגוף שלך בנוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

רונן
    15/09/2011

אני מסתכל על אנשים ברחוב וכאשר אני רואה אדם מסויים הולך קצת כפוף זה על פי דעתי ודעת מומחים שונים מעיד על חוסר ביטחון לעומת זאת שאסתכל על בן אדם שהולך זקוף אראה זאת כיפה, כאדם בעל ביטחון, האם בכל זאת יש משהו כל שהוא שאפשר לעשות בנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד''ר גד ולן
    16/09/2011

אני מה זה עלה נידף ברוח וחסר ביטחון...
    כנראה אם הייתי זקוף אז היה לי ביטחון עצמי והיתי מלך הכיתה. אבל מה, במקום זה נהייתי כמו כל החננות רופא. ומלך הכיתה ? עד היום יש איזה נהג מונית שלא מבין למה השארתי לו 50 שקל טיפ:-)
    ין קשר בין הגב למה שאתה, זה הכל בין האוזניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו