מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים מאוד בגברותם19/09/2011
שלום לך
אני בת 46 כמעט.
לפני 4.5 שנים עברתי תאונת דרכים, זעזוע מוח, ובעיות אורטופדיות שונות. כיום המצב הרבה יותר טוב. חוץ מיד ימין שהיא חלשה יותר.
החלו לי כאבי גב, שהתעלמתי מהם לאחרונה, למרות שניסיתי כרית חימום ואדוויל לסירוגין, הכאבים באו וחזרו כל הזמן. עד שביום שישי בערב פשוט התרסקתי לחלוטין, כאבי גב היום, שמושך גם את הרגל.
אתמול הלכתי לאורטופד שאמר לי שיש לי דלקת בדיסק, ככל הנראה לאחר פריצת דיסק. הכאבים פשוט זוועתיים, משהו נוראי..
האם אפשר לדעת על פריצת דיסק ללא צילום רנטגן? נשמע לי קצת משונה, למרות שהוא בדק אם אני יכולה להרים את הרגל, ועוד כהנה וכהנה בדיקות משונות.
קיבלתי אתופן 400 מ"ג, בינתיים אין שינוי.
אשמח לשמוע מה דעתך? ואיך אפשר להקל על הכאבים האלו, שהם בלתי נסבלים לחלוטין.
ומתי אפשר ללכת לכירופרקט, האם הוא יכול לעזור לי להחזיר את המצב לקדמותו?
תודה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים מאוד בגב - תגובה
ד''ר גד ולן20/09/2011תתחילי עם רופא רציני שיבצע בדיקות הדמייה מתאימות, ואחרי זה יצא בהצהרות ואבחנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
רותי25/09/2011שלום לך
נשלחתי לעשות צילום סי.טי., ואני חושבת שאחליף רופא, ההצהרות שלו נשמעו לי מוזרות ביותר.
תודה והמשך יום נעים
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?