כאבים חזקים מאוד בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים מאוד בגב
    רותם
    19/09/2011

שלום לך

אני בת 46 כמעט.

לפני 4.5 שנים עברתי תאונת דרכים, זעזוע מוח, ובעיות אורטופדיות שונות. כיום המצב הרבה יותר טוב. חוץ מיד ימין שהיא חלשה יותר.

החלו לי כאבי גב, שהתעלמתי מהם לאחרונה, למרות שניסיתי כרית חימום ואדוויל לסירוגין, הכאבים באו וחזרו כל הזמן. עד שביום שישי בערב פשוט התרסקתי לחלוטין, כאבי גב היום, שמושך גם את הרגל.

אתמול הלכתי לאורטופד שאמר לי שיש לי דלקת בדיסק, ככל הנראה לאחר פריצת דיסק. הכאבים פשוט זוועתיים, משהו נוראי..

האם אפשר לדעת על פריצת דיסק ללא צילום רנטגן? נשמע לי קצת משונה, למרות שהוא בדק אם אני יכולה להרים את הרגל, ועוד כהנה וכהנה בדיקות משונות.

קיבלתי אתופן 400 מ"ג, בינתיים אין שינוי.

אשמח לשמוע מה דעתך? ואיך אפשר להקל על הכאבים האלו, שהם בלתי נסבלים לחלוטין.

ומתי אפשר ללכת לכירופרקט, האם הוא יכול לעזור לי להחזיר את המצב לקדמותו?
    תודה

רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים מאוד בגב

הוספת תגובה

• כאבים חזקים מאוד בגב - תגובה

ד''ר גד ולן
    20/09/2011

תתחילי עם רופא רציני שיבצע בדיקות הדמייה מתאימות, ואחרי זה יצא בהצהרות ואבחנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

רותי
    25/09/2011

שלום לך

נשלחתי לעשות צילום סי.טי., ואני חושבת שאחליף רופא, ההצהרות שלו נשמעו לי מוזרות ביותר.

תודה והמשך יום נעים
    רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו