כאבים כתוצאה מפריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים כתוצאה מפריצת דיסק
    אסף
    20/09/2011

שלום,
    מלפני כשנה אני סובל מבקע דיסק ב-L5-S1 ומבלט בחוליה שמעליו. עברתי פיזיותרפיה והמצב היום הוא סביר - כמעט ללא כאבים, ואם כן אז קצרים וקלים. אני בן 33, ומתרגל יוגה ושחיה באופן קבוע.
    מדי פעם אני חוטף התקפה של כאב שמרגיש כאילו הוא בא ממש מתוך הגוף, יותר נמוך באזור עצם הזנב או אפילו מתוך הישבן. לפני מספר שנים סבלתי מטחורים ואני יכול לומר שהכאב הוא דומה (הפעם הוא לא נובע מטחורים). הכאב הוא חזק ועמום והוא מתגבר ונחלש במרווחים של כמה שניות, במשך כמה שעות.
    על מה יכול להצביע כאב כזה, ויותר חשוב, מה אפשר לעשות כשזה קורה, מלבד תרופות? מתיחות מסויימות, למשל? מנוחה ניסיתי וזה לא עוזר.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים כתוצאה מפריצת דיסק

הוספת תגובה

• כאבים כתוצאה מפריצת דיסק - תגובה

ד''ר גד ולן
    20/09/2011

זה נראה לך רציני שאענה על השאלה הזו בלי שבדקתי אותך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבל את התנצלותי, ד"ר

אסף
    20/09/2011

מעומק לבי, ד"ר - אני מתנצל על חוסר הרצינות. אחשוב לעומק על השאלה ואחזור שנית כשאהיה ראוי לשאול ד"ר מכובד שכמוך שאלות בפורום מכובד ורציני שכזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו