מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים כתוצאה מפריצת דיסקאסף20/09/2011
שלום,
מלפני כשנה אני סובל מבקע דיסק ב-L5-S1 ומבלט בחוליה שמעליו. עברתי פיזיותרפיה והמצב היום הוא סביר - כמעט ללא כאבים, ואם כן אז קצרים וקלים. אני בן 33, ומתרגל יוגה ושחיה באופן קבוע.
מדי פעם אני חוטף התקפה של כאב שמרגיש כאילו הוא בא ממש מתוך הגוף, יותר נמוך באזור עצם הזנב או אפילו מתוך הישבן. לפני מספר שנים סבלתי מטחורים ואני יכול לומר שהכאב הוא דומה (הפעם הוא לא נובע מטחורים). הכאב הוא חזק ועמום והוא מתגבר ונחלש במרווחים של כמה שניות, במשך כמה שעות.
על מה יכול להצביע כאב כזה, ויותר חשוב, מה אפשר לעשות כשזה קורה, מלבד תרופות? מתיחות מסויימות, למשל? מנוחה ניסיתי וזה לא עוזר.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים כתוצאה מפריצת דיסק - תגובה
ד''ר גד ולן20/09/2011זה נראה לך רציני שאענה על השאלה הזו בלי שבדקתי אותך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבל את התנצלותי, ד"ר
אסף20/09/2011מעומק לבי, ד"ר - אני מתנצל על חוסר הרצינות. אחשוב לעומק על השאלה ואחזור שנית כשאהיה ראוי לשאול ד"ר מכובד שכמוך שאלות בפורום מכובד ורציני שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?