צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צוואר
    AVI
    02/10/2011

שלום רב ,

לפני שנה וחצי מישהו נכנס בי מאחורה עם הרכב וחוויתי מעין צליפת שוט (ככה נראה לי לפחות פשוט עפתי קדימה ואחורה חזרה) ,הלכתי למיון ושם בדקו אותי ואמרו לי לבצע פעולות מסויימות ללא צילום כלשהוא ושלחו אותי הבייתה בטענה שמצבי בסדר ,כמה ימים אח"כ החלו כאבים בצוואר התחתון והלכתי לאורטופד ,הנ"ל שלחני לפיזיוטרפיה שאותה עשיתי ואני מרגיש שהיא עזרה לי במקצת ,העניין הוא שמאז יש לי רוב הזמן הרגשה של צוואר קצת קשה ותפוס למרות שאני יכול לסובב את הראש לכל הכיוונים ואני מתפקד .
    הלכתי שוב לרופא הרופא בקופה אמר לי (ואני מאוד מעריך את זה) שניתן לבצע CT צווארי במידה ואחפוץ אבל מבחינת עלות\תועלת לא כדאי לבצע בגלל הקרינה וגם אם אעשה סביר שלא יהיה טיפול מונע לזה,ושעליי להשיך בחיי כרגיל אלא אם כן זה יחמיר.
    אני עושה פיזיוטרפיה (תרגילים שהורדתי מהאינטרנט לצוואר + תרגילים שהיו לי מקופ"ח מימי הפיזיוטרפיה) על בסיס יומי.

1) האם עליי לבצע את ה CT ?
    2) האם עליי להמשיך עם תרגילי הפיזיוטרפיה או ששנה אחרי זה כבר חסר משמעות.
    3) בעבר סבלתי מפריקות כתף ונותחתי בהצלחה ,האם יכול להיות שכיום אני מרגיש את הכתף יותר בגלל זה
    4) האם אני יכול להמשיך בפעילויות ספורטיביות (כפיפות בטן,משקולות כדורגל וכו')

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צוואר

הוספת תגובה

• צוואר - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    02/10/2011

אבי שלום,
    שאלתך סבוכה מידי בכדי שתקבל את ההתיחסות הראויה דרך פורום אינטרנט.
    ממליץ לך להוועץ עם מנתח עמוד שדרה בפגישה מסודרת במקום לחפש פתרונות ברשת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו