כאבים בצד הירך+דקירות ישבן שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד הירך+דקירות ישבן שמאל
    סובל
    20/10/2011

שלום רב אני בן 34 סובל יותר מכמה חודשים מכאבי ירך שמאל + כאבי ישבן שמאל שזה מחמיר בעת ישיבה במיוחד לאחר CT גב תחתון .בלט דיסקL5-S1 לי נמאס מהכאבים הללו בלילה זה מחריף אני כרגע נוטל תרופות בשם ארקוקסיה 120 כדור אחד ביום לפני שינה מזה שבועיים רצוף אני ממתין למיפוי עצמות בסוף החודש נא להרגיע אותי בנושא אני מציין שאני הולך רגי ללא כאבים וללא צליעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בצד הירך+דקירות ישבן שמאל - תגובה

ד''ר גד ולן
    20/10/2011

אוקיי,הבנתי. אתה רוצה שאגיד לך שהכל בסדר והחיים דבש. האמת, זה המצב. התקף כמו שלך בסוף עובר, זה רק לוקח המון זמן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני סובלת מכאבים כמו שתיאר קודמי

יעלה
    21/10/2011

מה זה המון זמן? כמה זמן זה לוקח? אני סובלת חודשיים וחצי (הכאבים הכי נוראים בישיבה) ומאד משתפרים בהליכה. הגעתי למצב שאני אוכלת בעמידה?
    נשלחתילצילום רנטגן. אפשר לראות בעיה בצילום זה. האם כדאי לבקש סי.טי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני סובלת מכאבים כמו שתיאר קודמי - תגובה

ד''ר גד ולן
    21/10/2011

לצילום רנטגן אין כל ערך אבחנתי ויש לבצע CT או MRI ע"ש מתני.התקף יכול להימשך מספר חודשים ויותר מכך אך ב-90% מהמקרים זה חולף תוך כ-3 חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו