מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב אשר מתמשכים למעלה משלוש שניעדנה29/10/2011
שלום רב דוקטור נכבד, שמי עדנה, עברתי ניתוח גב ששמו למינקטומי לפני כשלוש שנים ואפילו יותר, הכאבים נשארו כמו שהיו לפני הניתוח, ואפף החמירו, מה לדעתך עלי לעשות. עשיתי אמ.אר.אי נוסף ושם היו הצטלקויות קשות, והרופאה אשר ניתחה אותי בבית החולים סורוקה, אמרה לי כי קיימת אפשרות של ניתוח נוסף והפנתה אותי לפני כן למרפאת כאב, אך שם התרופות הן ידועות מראש, ואני אינני רוצה להגיע לגיל מבוגר ולהתמכר , האם ניתוח נוסף הוא נראה לך אפשרי, מסוכן, ויתכן כי הכאבים יעברו? אודה לך דוקטור נכבד, אם תענה לי על שאלתי בתודה מראש עדנה מהדרום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלתי
עדנה29/10/2011רציתי להוסיף כי ההליכה מאוד כואבת, אינני מסוגלת להלך יותר ממאה מטר, ולהתיישב, כנ"ל קימה וישיבה מאוד קשה לי, והתנוחה אשר מתאימה לי כמעט בלי כאבים היא שכיבה כמעט מוחלטת, אבל לטעמי ואני מקווה שגם לטעמך זו לו השיטה, את כל הפרטים האלה שכחתי להוסיף. שוב תודה לך על עזרתך המכובדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב אשר מתמשכים למעלה משלוש שני - תגובה
ד``ר ליאור מרום29/10/2011עדנה שלום,
אשמח ליעץ לך לאחר שאבדוק אותך ואת ה MRI שתעשי.
על סמך זה יהיה ניתן לחשוב על דרכי טיפול אפשריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בטוחה שניתחה אותך רופאה ?
ד''ר גד ולן29/10/2011אני כבר מעל ל-10 שנים שמנתח בבי"ח סורוקה ואני לא זוכר שאי פעם היתה מנתחת בצוות של ניתוחי עמוד השדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי להודעתך ד"ר
עדנה30/10/2011בוקר טוב, תרשה לי לא להגיב להודעתך מבלי לפגוע בך, ממש לא ואין לי שום כוונה לכך, אם זה אפשרי אני יכולה ליצור איתך קשר? על מנת לשתף אותך ? אם כן אשמח מאוד ותודה לך עדנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי להודעתך ד"ר - תגובה
ד''ר גד ולן30/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?