כאבי גב אשר מתמשכים למעלה משלוש שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב אשר מתמשכים למעלה משלוש שני
    עדנה
    29/10/2011

שלום רב דוקטור נכבד, שמי עדנה, עברתי ניתוח גב ששמו למינקטומי לפני כשלוש שנים ואפילו יותר, הכאבים נשארו כמו שהיו לפני הניתוח, ואפף החמירו, מה לדעתך עלי לעשות. עשיתי אמ.אר.אי נוסף ושם היו הצטלקויות קשות, והרופאה אשר ניתחה אותי בבית החולים סורוקה, אמרה לי כי קיימת אפשרות של ניתוח נוסף והפנתה אותי לפני כן למרפאת כאב, אך שם התרופות הן ידועות מראש, ואני אינני רוצה להגיע לגיל מבוגר ולהתמכר , האם ניתוח נוסף הוא נראה לך אפשרי, מסוכן, ויתכן כי הכאבים יעברו? אודה לך דוקטור נכבד, אם תענה לי על שאלתי בתודה מראש עדנה מהדרום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

עדנה
    29/10/2011

רציתי להוסיף כי ההליכה מאוד כואבת, אינני מסוגלת להלך יותר ממאה מטר, ולהתיישב, כנ"ל קימה וישיבה מאוד קשה לי, והתנוחה אשר מתאימה לי כמעט בלי כאבים היא שכיבה כמעט מוחלטת, אבל לטעמי ואני מקווה שגם לטעמך זו לו השיטה, את כל הפרטים האלה שכחתי להוסיף. שוב תודה לך על עזרתך המכובדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב אשר מתמשכים למעלה משלוש שני - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    29/10/2011

עדנה שלום,
    אשמח ליעץ לך לאחר שאבדוק אותך ואת ה MRI שתעשי.
    על סמך זה יהיה ניתן לחשוב על דרכי טיפול אפשריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את בטוחה שניתחה אותך רופאה ?

ד''ר גד ולן
    29/10/2011

אני כבר מעל ל-10 שנים שמנתח בבי"ח סורוקה ואני לא זוכר שאי פעם היתה מנתחת בצוות של ניתוחי עמוד השדרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתי להודעתך ד"ר

עדנה
    30/10/2011

בוקר טוב, תרשה לי לא להגיב להודעתך מבלי לפגוע בך, ממש לא ואין לי שום כוונה לכך, אם זה אפשרי אני יכולה ליצור איתך קשר? על מנת לשתף אותך ? אם כן אשמח מאוד ותודה לך עדנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתי להודעתך ד"ר - תגובה

ד''ר גד ולן
    30/10/2011
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו