כאבי גב,צוואר,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב,צוואר,
    צליל
    16/11/2011

בוקר טוב, סובלת שנים מכאבי גב, אך בתקופה האחרונה בצורה חמורה, עד כדי שאני לא יכולה, לחתל, לקלח את בני בן השנה וחצי, הופנתי לפזיוטרפיה, ואמרו שכנראה יש לי בלד דיסק, לא הבנתי מה זה, הרופא שלח אותי לזריקות ואמרו שלא רצוי כי זה ממכר, מה כדאי לעשות? צילום גב? וצוואר, כי מדי פעם יש נקודה שלוחצת בצוואר כמו דקירה איומה, אציין שעבדתי 4שנים בעבודה פיזית של הרמת קרטונים, ורופא האורטופד רשם שיש לי כפפת גבית, מצאתי מסמך שרשום שיש היצרות קלה בגובה C5-6

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב,צוואר,

הוספת תגובה

• כאבי גב,צוואר, - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    16/11/2011

צליל שלום,הפורום לא נועד לפתור בעיות ברמה הפרטית ולתת "עצות". ,לשם כך תזדקקי לבדיקת מומחה עמוש שדרה לא בצורה אינטרנטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בגוף,

צליל
    17/11/2011

צהריים טובים, אז מה הסיבה שאתם כן עונים לאחרים בשאלות דומות? בבעיות שלהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בגוף, - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    17/11/2011

אם תשימי לב, אנחנו לא עונים לשאלות פרטניות - ועל כך שימי לב להודעתנו בראש הפורום.
    אנחנו עונים אלא לשאלות של ידע, הבהרות על דברים עקרוניים, ואין כאן אפליה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו