כאבי גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון
    אסף
    03/12/2011

שלום,
    מזה שנה וחצי אני סובל מכאבי גב תחתון. זה התחיל מכאבים בתדירות נמוכה של יום יומיים בשבוע ולא הפריע לפעילות היומיומית שלי. החל מלפני כ 5 חודשים תדירות הכאבים גברו וגם עוצמתם עד פגיעה קשה בפעילות השגרתית וקושי רב במתן שתן והפרעה ביחסי מין(בנוסף לכאב העצום). לפני חודש וחצי עברתי טיפול שאיבת דיסק (טיפול הידוע באחוזי ההצלחה הנמוכים שלו) אשר לא עזר לי כלל. כיום אני בטיפול כירופרקט ובמקביל הופנתי לביצוע mri ע"י הרופא שבצע את שאיבת הדיסק. חשוב לי לציין שכבר חודשיים הכאבים העזים שתוקפים אותי בעיקר בשכיבה מעירים אותי משנתי ומחייבים אותי לישון רק על כורסא ולא במיטתי. המצב בלתי נסבל. שאלתי , אילו אופציות לטיפול קיימות במקרים דומים לשלי? והאם יש מקום לאופטימיות מבוסס לעתידי בעיקר בלילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון

הוספת תגובה

• יש פתרון

גל סלע
    04/12/2011

שינויים ספונדילוטיים הוא מונח כללי המתאר שינויים שחיקתיים בחוליות. שינויים שכאלו אנו רואים אצל כל אחד מעל גיל מסויים ולעיתים קרובות, כאשר שינויים אילו מתקיימים הדבר ילווה בכאב. שמות נוספים לאותה התופעה כוללים דלקת פרקים שחיקתית, אוסטיאוארטריטיס, דלקת פרקים ניוונית ועוד.
    התופעה שכיחה ולגמרי תקינה ומלווה את כולנו ככל שאנו מתבגרים. כדי להימנע מהחרפה עד כדי כאבים ופריצות דיסק-הדרך הטובה היא מניעה בעזרת מכשיר הפועל נגד כח הכובד בשיטת INVERSION TABLE ונקרא גב BACK

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרון - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    04/12/2011

פתרון הקסם לכל תחלואה בעמוד השדרה, גברותי ורבותי : שולחן היפוך !!!
    נו באמת.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרה תגובתך. . .

אסף
    07/12/2011

מה תגובתך לשאלותי. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרה תגובתך. . . - תגובה

ד''ר גד ולן
    07/12/2011

בלי לבדוק אותך ולראות את בדיקות ה-CT וה-MRI אי אפשר לענות על השאלות שלך כי אין כל ערך בפירוט כל טיפול אפשרי לכל בעייה אפשרית בגב.
    צריך קודם כל לאבחן את מצבך ואח"כ אפשר יהיה להציע טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו