נפילה מסולם על הגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילה מסולם על הגב
    לילך
    09/12/2011

שלום רב!
    לפני כשישה ימים נפלתי נפילה כואבת מאוד מסולם את עיקר הנחיתה ספגתי בצד שמאל של הגוף, ממש לכל האורך החל מהצד השמאלי של הגב ממשיך לאיזור העכוז השמאלי רגל שמאל יד שמאל. כרגע יש לי סמנים כחולים ומכות יבשות כואבות.
    יומיים לאחר הנפילה התחילו סחרחורות שעברו לאחר כיומיים נוספים ואז התחילו כאבי בטן עמומים בצד שמאל של הבטן התחתונה כבר יומיים הם לא חולפים וגם כל נגיעה באיזורים מסויימים בגב כואבת מאוד מאוד אך ללא מגע ישיר המקום כואב מעט והתיפקוד היומיומי שלי רגיל.
    במוקד קופת חולים אמרה האחות שעלי לגשת למיון והייתי צריכה לגשת כבר באותו היום ורצתה להזמין לי אמבולנס לבית חולים - דחיתי את העניין בכל תוקף כי אני לא מרגישה פגועה בצורה שמצריכה בית חולים ובטח לא אמבולנס.
    אודה לכם על חוות דעת מקצועית כיצד עלי להמשיך
    תודה מראש לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילה מסולם על הגב

הוספת תגובה

• נפילה מסולם על הגב - תגובה

ד''ר גד ולן
    09/12/2011

פני לבדיקת רופא בחדר מיון !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה

לילך
    10/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו