מהו המזרון האידיאלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהו המזרון האידיאלי?
    חוה
    13/12/2011

בוקר טוב לכם..הלינק שלכם מופיע באתר שאמור לעזור איך לבחור מזרון טוב. האמת היא שקראתי אותם ולא קיבלתי עצה ממשית...האם לכם יש עצה טוב לעזור איך לבחור מזרון טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהו המזרון האידיאלי?

הוספת תגובה

• מהו המזרון האידיאלי? - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    13/12/2011

שלום חוה,
    לנו אין שום קשר ללינקים מסחריים- מנהלי הפורטל מכניסיםאת זה כדי להתקיים מכמה גרושים..
    הפורום שלנו עוסק בניתוחי עמוד שדרה - אנחנו רופאים מנתחים ולא סוחרי מזרונים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרון אידיאלי - המשך תגובה

חוה
    13/12/2011

אף אחד לא התכוון לתת לכם להישמע כסוחרי מזרונים כדבריך. הודעתך דיי קטלנית וחבל...סליחה שהפרעתי לכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לחווה

מולי
    02/01/2012

חווה בוקר טוב, פשוט חבל להתעצבן זה באמת לא היתה תשובה של רופא שמכבד את עצמו בניתוחי עמוד שדרה, אבל מהכירותי עמו זה מתאים לו. כך שאין לך על מה להתעצבן פשוט אל תשאלי אותו שאלות שכאלה, שלא יענה לך שהוא לא סוחר מזרונים, וחבל שאני לא יכולה יותר לומר לך מה דעתי עליו. תודה לך מולי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למולי

יריב
    02/01/2012

אדון או גברת מולי החצופים !
    ד"ר מרום הוא מהמעולים במנתחי עמוד השדרה בצפון, וכנראה גם בארץ, על פי כל הדעות.
    אם יש לך את החוצפה להגיב כך- זו השמצה פרועה וחסרת שחר.
    כמנותח לשעבר, ואחד שמפנה אליו הרבה חברים שזקוקים לעזרה, הוא מנתח עמוד שדרה ולא עוסק בשאלות ששאלת, גם אם התשובה שלו לא מצאה חן בעיניך.
    תתביש\ תתבישי לך !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב משה

מולי
    03/01/2012

בוקר טוב מר משה, אני מצטערת אם פגעתי בכבודו של ד"ר מרום אז מראש סליחה, אבל אני את ההערות שלי באמת בפעם הבאה אשמור לעצמי, ואדע איפוא כן לומר אותם כלומר במקומות הנכונים . אז שוב מראש אני מתנצלת ואני חושבת שאין לי צורך יותר לומר כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו