כאבים שלא מפסיקים,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים שלא מפסיקים,
    צליל
    11/01/2012

שלום, עבדתי כ4שנים בעבודה פיזית, וכרגע אני לא עובדת מספר חודשים וכאבי גב רק מחמירים עד כדי כך שאני לא יכולה לקלחת את בני, או לחתל אותו, ניגשתי לרופא לפני חצי שנה, לפני חודשיים והיום, והבסרתי שפזיוטרפיה לא עזרה ואני כבר לא מעוניינת שוב בכדורים, הסביר שאין ברירה זה יעבור במשך הזמן, ונתן לי כדורי נקסין, עכשיו אני רואה שרשום במפורש לנשים שמעוניינות להיכנס להריון חל איסור לקחת את הכדור מה עושים? והאם באמת לחיות על כדורים?(נתן טיפול של שיאצו במכבי טיבעי שזה די יקר,)(מילדות היו לי כאבי גב והיסטוריה של פזיוטרפיה, חששו לשים לי מכשיר, אבל במשך השנים זה עבר, ועכשיו שוב(עברתי גם זריקת אפידול לפני שנה ותשעה חודשים בזמן הלידה,גם זה נותן דחיפה לכאב, (בפזיוטרפיה שעברקתי הרופא שם אמר שיש לי פלד דיסק מה זה אומר? היום עשיתי צילום מחכה לתשובה מהם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים שלא מפסיקים,

הוספת תגובה

• כאבים שלא מפסיקים, - תגובה

ד''ר גד ולן
    12/01/2012

לא הבנתי מה השאלה ומה המידע שאת מבקשת ממני ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו