כאבי גב חזקים,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב חזקים,
    צליל
    13/01/2012

שלום אסביר שוב את בעייתי, אני בת 38עם היסטוריה של כאבי גב, ב4שנים האחרונות,עבדתי עבודה פיזית, של מילוי חומרים והרמת הקרטון,למשטח, שכיום יש לי כאבים יותר משעבדתי שום כדור לא עזר, הרופא הביא לי השבוע נקסין אך רשום שאם ארצה להרות אסור לקחת אותו, את בני אני כבר לא יכולה לחתל או לקלח, עשיתי צילום התשובה תקינה, מה אפשר כבר לעשות(פזיוטרפיה לא עזרה)(עברתי לפני כמעט שנתיים זריקת אפידול לצירים, וזה גם מה שמחזק את הכאבים, זה כאבים מגב עליון עד תחתון,(בפזיוטרפיה אמרו שכנראה יש לי פלד דיסק הצילום תקין,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב חזקים,

הוספת תגובה

• כאבי גב חזקים, - תגובה

ד''ר גד ולן
    15/01/2012

בלי לבדוק אותך לבצע בדיקות הדמייה רלבנטיות כ-CT או MRI אני לא יכול לתת תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתשובה של הדר',

צליל
    18/01/2012

סליחה שאני מתעקשת, אך אם התוצאה של הבדיקה (צילום גב )יצאה תקינה, כך אמרה לי הפקידה של הרופא בטלפון, כדאי לעשות בדיקה אחרת, או אין טעם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו