מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב תשובה דחופה-עקב שירות צבאיעידן שלו16/01/2012
כואב לי הגב קרוב ל4 שנים אחרי מאמץ ולאחר צילום סי טי נמצאו תוצאות:
L4-L5 בלט אנולוס דיפוזי עם לחץ קל על קדמת השק התקאלי.
L5-S1 בלט דיסק מרכזי שטוח עם לחץ קל על קדמת השק התקאלי.
הכאבים הינם בעיקר בצד השמאל,האם הגורמים הנ'ל הינם הסיבות לכאבים?
אני צריך להתגייס בעוד כחודשיים וצריך להחזיר תשובה בקשר למצבי עד יום רביעי-חמישי (18-19 לחודש).
הכאבים לא כל כך מקרינים (כואב לי קצת בברך אך אני לא יודע אם זה קשור) וחוזקם איננו עוצמתי כ"כ.
הפיזיותרפיסטית אמרה שע"י תרגילים וחיזוק שרירי הגב והבטן לא יהיה בעיה בעתיד ושזהו דבר שיש לאחוז גדול מהאכלוסיה וסה"כ נצרך פיזיותרפיה, אך היא לא יודעת מה יהיה בצבא..
האם אוכל להתגייס ליחידת חי'ר (נחל כפיר וכו') או לאג'מ (שריון תותחנים בהם מורמים משקלים נמוכים יותר) עקב מצבי הבריאותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט נוסף
עידן שלו16/01/2012הנני מתגייס במסגרת ההסדר (ל16 חודש בלבד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרט נוסף - תגובה
ד''ר גד ולן17/01/2012לך לרופא, זה נראה לך רציני שיטפלו בך דרך פורום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי זמן..
עידן שלו18/01/2012קבעתי תור לאורטופד לעמוד שדרה אבל זה יהיה רק שבועיים לפני הגיוס.
הייתי רוצה לדעת אם באופן כללי ניתן להתגייס לשירות קרבי עם עם בלט היוצר לחץ קל (כמו שכתבתי לעיל) בלי ליצור בעיתיות בהמשך חיי או שלא- בכדי לדעת אם להפעיל "פרוטקציות" בחיל אחר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי זמן.. - תגובה
ד''ר גד ולן23/01/2012אפשר אבל אני לא ממליץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?