כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    גיטה
    10/02/2012

אני סובלת מכאבי גב כבר 13 שנה . במשך השנים שתתי מספר רב של כדורים לכאבים אך כלום לא עזר .גם מספר של זריקות אפידורל תחת שיקוף .גלי רדיו .אך כלום לא עוזר כאבי תופת יום יום עם קשיי הליכה .עשיתי לפני שבוע MRI . שינויים ניוונים במרווחים הדיסקלים עם הנמכה שלהם היצרות התעלה הספינלית גרמית בגובה L3-5בולטת בעיקר ב L3-4עם דלדול של השורשים מעל .L3-4הצרות התעלה הספינלית עם בלט דיסק דיפוזי ולחץ על השק הדורלי ועל השורשים.היצרות קלה של הפורמינות הנוירליות דו צדדית L4-5 היצרות התעלה הספינלית עם בלט דיסק דיפוזי ולחץ על הדורלי ללא לחץ על השורשים הצרות קלה של הפורמינות הנוירליות דו צדדי . טוב אז ככה השאלה שלי אם ניתוח קיבוע יכול לעזור ואם יש עוד טיפולים שיכולים סוף סוף לעזור לי לכאבים האין סופיים האלה האורטופד ממליץ רק על ניתוח קיבוע האם הניתוח עוזר וכדאי ?וגם לגבי MRI לא הבנתי את מה שכתוב בתשובה .מודה לכם אם תוכלו לעזור לי .בתודה גיטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• כאבי גב - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    10/02/2012

גיטה שלום,
    שאלתך לא מתאימה למענה בפורום אינטרנט,.
    יש להתיעץ בצורה פורמלית עם מנתח עמוד שדרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו