שאלה בנוגע לתרופה-Lyrica

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לתרופה-Lyrica
    סרגיי
    13/02/2012

שלום

אחרי זריקת SNRB תחת שיקוף בחוליות C4-C6 , כניראה פגיעה בעצב , אני סובל מכאבים עזים באיזור הזריקה עם הקרנה לצד ימין - מזה 3 חודשים בלי שינוי לטובה
    בMRI שבוצע אחרי כן - יש בקע דיסק C2-3 עם לחץ על השורש C3,בלט דיסק C5-6 עם לחץ על C5,בלט דיסק C6-7, בלט דיסק C7-8

הבעיה שלי היא כאבים חזקים מהם אני סובל כל יום לאורך שעות רבות באיזור הזריקה - בגרון באיזור הקידמי באיזור של החיבור עם היד ימין

הרופא היום נתן לי תרופה Lyrica ואמר שיחד עם ויטמנימים מקבוצת B היא מיועדת ל "שיקום עצבי"

בדקתי עכשיו באינטרנט וראיתי שבד"כ נותנים אותה לחולי פיברומאלגיה.
    אני לא חולה במחלה הזו - יש לי בעיות שקשורות בעמוד השידרה - והכאב האחרון בגרון הוא תוצאה ישירה של הזריקה

כמו כן ראיתי שלתרופה הזו יש תופעות לוואי של נימנום ויובש וכו
    אני משתדל להימנע מתרופות ככל האפשר למרות הכאבים העזים מהם אני סובל.

לא ראיתי שהתרופה הזו מיועדת "לשקם עצב" אחרי נזק

אשמח לקבל את חוות דעתם
    כרגע אני מעדיף להימנע מזה אלא אם אשתכנע שזה באמת יכול להועיל לי ולשפר את מצבי - מה שיכול לקרות גם ככה עם הזמן.השאלה אם עדיף להימנע.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לתרופה-Lyrica

הוספת תגובה

• הבהרה ותיקון -

סרגיי
    13/02/2012

הזריקה שקיבלתי היא אחרי 4 שנים של כאבים , הזריקה עצמה גרמה לפגיעה עצבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לתרופה-Lyrica - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    13/02/2012

סרגיי שלום,
    הפנה שאלתך לפורום פרמקולוגיה או פורום מומחי כאב- אנחנו עוסקים בניתוחי עמוד שדרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו