מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לתרופה-Lyricaסרגיי13/02/2012
שלום
אחרי זריקת SNRB תחת שיקוף בחוליות C4-C6 , כניראה פגיעה בעצב , אני סובל מכאבים עזים באיזור הזריקה עם הקרנה לצד ימין - מזה 3 חודשים בלי שינוי לטובה
בMRI שבוצע אחרי כן - יש בקע דיסק C2-3 עם לחץ על השורש C3,בלט דיסק C5-6 עם לחץ על C5,בלט דיסק C6-7, בלט דיסק C7-8
הבעיה שלי היא כאבים חזקים מהם אני סובל כל יום לאורך שעות רבות באיזור הזריקה - בגרון באיזור הקידמי באיזור של החיבור עם היד ימין
הרופא היום נתן לי תרופה Lyrica ואמר שיחד עם ויטמנימים מקבוצת B היא מיועדת ל "שיקום עצבי"
בדקתי עכשיו באינטרנט וראיתי שבד"כ נותנים אותה לחולי פיברומאלגיה.
אני לא חולה במחלה הזו - יש לי בעיות שקשורות בעמוד השידרה - והכאב האחרון בגרון הוא תוצאה ישירה של הזריקה
כמו כן ראיתי שלתרופה הזו יש תופעות לוואי של נימנום ויובש וכו
אני משתדל להימנע מתרופות ככל האפשר למרות הכאבים העזים מהם אני סובל.
לא ראיתי שהתרופה הזו מיועדת "לשקם עצב" אחרי נזק
אשמח לקבל את חוות דעתם
כרגע אני מעדיף להימנע מזה אלא אם אשתכנע שזה באמת יכול להועיל לי ולשפר את מצבי - מה שיכול לקרות גם ככה עם הזמן.השאלה אם עדיף להימנע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה ותיקון -
סרגיי13/02/2012הזריקה שקיבלתי היא אחרי 4 שנים של כאבים , הזריקה עצמה גרמה לפגיעה עצבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לתרופה-Lyrica - תגובה
ד``ר ליאור מרום13/02/2012סרגיי שלום,
הפנה שאלתך לפורום פרמקולוגיה או פורום מומחי כאב- אנחנו עוסקים בניתוחי עמוד שדרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?