כאב בצד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בצד שמאל
    יערה
    07/02/2008

אני סובלת מכאב שהחל מיד לאחר הלידה (השנייה) לפני יותר משנה וחצי, הכאב מאוד ממוקד, בגב תחתון מצד שמאל, בדיוק איפה שנמצאות ה"גומות" במורד הגב. אני חשה את הכאב בתנועות כיפוף ומתיחה ולמעשה אני "נתקעת" וצריכה לתמרן תנוחות בהן אין כאב. תקופה מסוימת הכאב השתפר ואף נעלם ולאחרונה חזר הכאב כולל כאב עמום ברגל שמאל. צילום ואולטרה סאונד שעשיתי בעבר לא הראו דבר, תקופה מסויימת עשיתי פיזיותרפיה ואני עושה פילאטיס. ייתכן שזה לא קשור לעמוד השידרה אלא לאגן, בכל מקרה אני מרגישה די נכה לאחרונה,
    מה יכול להיות מקור הבעיה ואיך אפשר לטפל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בצד שמאל

הוספת תגובה

• נ.ב

יערה
    07/02/2008

אני לא יודעת אם יש איזה שהוא קשר אבל בעבר היו כמה מקרים בהם נתפסה לי הברך כשהיא מכופפת למשך דקות ארוכות (פעם אפילו למשך יותר משעה) בהן לא יכולתי לזוז כי כל תזוזה הכי קטנה גרמה לכאבים בלתי נסבלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב

ד``ר ליאור מרום
    07/02/2008

הדברים אינם קשורים אחד לשני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בצד שמאל

ד``ר ליאור מרום
    07/02/2008

מקור יכול להיות עקב שינויים ניוונים בעמ"ש מתני או האגן, מציע להבדק על ידי אורטופד כללי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו