בדיקת MRI מראה מס ציסטות פרינויראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת MRI מראה מס ציסטות פרינויראלי
    שרונה
    15/04/2012

שלום רב, בתוצאות הבדיקה L2-3 בקע דיסק פרואמינלי ואקסטראפורמינאלי שמאלי הגורם להיצרות בינונית של תעלת השורש השמאלית ולדחיקת השורש L2 בחלקו האסטרא-פורמינלי . כ"כ צויין מספר ציסטות פרינויראליות ע"ש טרלוב בעש סאקרלי. ברקע שלי סרטן השד . האם התוצאות מסוכנות? האם יש צורך לנתח ולהוריד את הציסטות ? מה המלצתך ד"ר ? תודה מראש ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת MRI מראה מס ציסטות פרינויראלי - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    15/04/2012

שרונה שלום. לא ציינת ממה את סובלת. סיכוי נמוך מאוד שציסטות כאלו מחייבות ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MRI

שרונה
    15/04/2012

שלום רב לד"ר, אני מודה על התייחסותך. אני סובלת מכאבים בגב שמושכים לצד האחורי של הרגל.חצי שעה הליכה מביאה לכאב שלעיתים חולף לאחר כדור נגד כאביים וכרית חמה . זה נמשך כבר 4.5 חודשים. אין פקקת . מה פירוש הציסטות פרינויראליות ואיך מטפלים בזאת? אגב, בתשובה נרשם גם ב- D11-12 שינויים ניווניים בלוחיות הסמוכות מסוג מודיק 1 , D12 ו L1=2 הנמכה של המרווח הבין חולייתי עם בלט דיסק קל אודה על תשובתך. בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MRI - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    16/04/2012

כפי שכתבתי, בד"כ לא צריך לטפל בציסטות אלו.
    אם צריך ,וזה נדיר מאוד- בניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו