שלום ד''ר אתה יכול לפענח לי MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד''ר אתה יכול לפענח לי MRI
    שירן
    19/04/2012

עשיתי MRI צוארי טורקלי ומתני ואני קצת מודאגת באזור המעבר הצווארי טורקלי מבנה החוט משתנה הינו מעות קיימת אפשרות של דיאסטומאליה ובתוכו סירינגומיאליה המתרחב בצורה צ'יסטית ונמשך לאזור החסר גרמי אחורית לגובה גוף החוליה D4 מעל ומתחת לתהליך האמור ניראת הרחבה קלה של התעלה המרכזית בצמוד ומעל האזור החיבור של הצ'יסטה לאזור החסר גרמי נראים שני מוקדים מועגלים ןמצד שמאל של השק איזואנטנסים ברצפי הT1 היפראנטנסים קלות ברצפי הT2 ואינם עוברים אדרה קיימת אפשרות של שרידי המטומה שלאחר ניתוח? תהליך רקמה רכה אחר? נאופלזיה? מה זה נאופלזיה? אשמח אם תפענח לי את זה תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום ד''ר אתה יכול לפענח לי MRI - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    19/04/2012

שירן שלום,
    מממליץ לך מאוד לקבוע פגישה בליווי הבדיקה אצל מנתח עמו"ש ולא להתכתב על כך באינטרנט- זה מספיק חשוב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

שירן
    23/04/2012

מה זה אבל נאופלזיה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו