מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת למי לפנות?רותי22/05/2012
שלום לכם
יש לי כאבים עזים מזה מספר חודשים באזור השכמה השמאלית, בצוואר, ובאזור הכתף עד לאצבעות הידיים.. אצבע האגודל היתה רדומה לי כל הזמן הזה, ולאחרונה החלה להתעורר מדי פעם, אחרי שאני מנסה כל הזמן לעשות עימה התעמלות, יש לציין שקשה לי להרים בעזרת האגודל דברים, הההרגשה שאין תחושה בכרית האצבע.
האם זה יכול לנבוע מבעיות בעמוד שדרה? או שזה יכול לנבוע מבעיות כתף שמקרינות לכל אורך היד?
הכאבים כל כך עזים, שאני לא מסוגלת לישון בלילה על הצד השמאלי בכלל!!!! ומשונה מאוד שאני יכולה להרים את היד למעלה, אבל לא להשאיר אותה שמוטה כלפי מטה... אולי זה יעזור?
הפנייה שלי אליכם, משום שאיני יודעת אם לפנות לאורטופד שעוסק בעמוד שדרה, או לאורטופד שעוסק בבעיות כתף?
יש לציין שעברתי אולטרא סאונד שבו היה רשום הסתיידות קלה בכתף..
האורטופד הרגיל לא יודע כיצד לטפל בבעיה. לצערי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת למי לפנות? - תגובה
ד''ר גד ולן22/05/2012אני מציע שתפני בהקדם לייעוץ מנתח עמוד שדרה במקום מגורייך כיוון שאת תארת סימפטומים של בעיה בצוואר ולא בכתף. ואפשר לפתור את הבעיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה, האם הבנתי נכון?
רותי22/05/2012שלום לך
סייעתי לי מאוד. מפני שאני אובדת עצות, ממש לא יודעת לאיזה רופא לפנות?
מודה לך מאוד...
מבינה מדבריך שבעיה בעמוד שדרה צווארי יכולה להקרין כאבים לכתף וליד? כמו שקורה בגב מותני שמקרין לרגליים? האם אני צודקת?
תודה על תשומת הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?