לא יודעת למי לפנות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת למי לפנות?
    רותי
    22/05/2012

שלום לכם

יש לי כאבים עזים מזה מספר חודשים באזור השכמה השמאלית, בצוואר, ובאזור הכתף עד לאצבעות הידיים.. אצבע האגודל היתה רדומה לי כל הזמן הזה, ולאחרונה החלה להתעורר מדי פעם, אחרי שאני מנסה כל הזמן לעשות עימה התעמלות, יש לציין שקשה לי להרים בעזרת האגודל דברים, הההרגשה שאין תחושה בכרית האצבע.

האם זה יכול לנבוע מבעיות בעמוד שדרה? או שזה יכול לנבוע מבעיות כתף שמקרינות לכל אורך היד?

הכאבים כל כך עזים, שאני לא מסוגלת לישון בלילה על הצד השמאלי בכלל!!!! ומשונה מאוד שאני יכולה להרים את היד למעלה, אבל לא להשאיר אותה שמוטה כלפי מטה... אולי זה יעזור?

הפנייה שלי אליכם, משום שאיני יודעת אם לפנות לאורטופד שעוסק בעמוד שדרה, או לאורטופד שעוסק בבעיות כתף?

יש לציין שעברתי אולטרא סאונד שבו היה רשום הסתיידות קלה בכתף..

האורטופד הרגיל לא יודע כיצד לטפל בבעיה. לצערי

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת למי לפנות?

הוספת תגובה

• לא יודעת למי לפנות? - תגובה

ד''ר גד ולן
    22/05/2012

אני מציע שתפני בהקדם לייעוץ מנתח עמוד שדרה במקום מגורייך כיוון שאת תארת סימפטומים של בעיה בצוואר ולא בכתף. ואפשר לפתור את הבעיה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה, האם הבנתי נכון?

רותי
    22/05/2012

שלום לך

סייעתי לי מאוד. מפני שאני אובדת עצות, ממש לא יודעת לאיזה רופא לפנות?

מודה לך מאוד...

מבינה מדבריך שבעיה בעמוד שדרה צווארי יכולה להקרין כאבים לכתף וליד? כמו שקורה בגב מותני שמקרין לרגליים? האם אני צודקת?

תודה על תשומת הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו