תשבחות לדר גד ולן ולבית חולים אסותא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשבחות לדר גד ולן ולבית חולים אסותא
    מרדכי ארמה
    31/05/2012

שלום לכולם עברתי ניתוח לקיבע עמוד שדרה צוורי ב 3 חוליות כולל השתלות לפני יומיים 29.5.2012 באסותא ת""א השתחררתי אחרי 30 שעות אישפז מהלך הניתוח בוצע CT על כל חוליה הקיבוע בוצע עיי קלוב מחומר PEEK מי שמבין בחומרים זהו חומר פולימרי יקר מאוד ודיסקים מפלטינה הניתוח עבר בדיוק כמו שאמר המנתח לפי הניתוח הכאבים קלים שאני לא נזקק לתרופות הרגעה לגבי שירות בית חולים אסותא מח אורטופדיה רק תודות על השירות שמקבלים מהצוות האחיות כולן שירות מהעוזרות ועוזרים סניטרים תודה לכם על השירות והטיפול שאתם נותנים לכל החולים שמגיעים אליכם דעתי לפי מה שראיתי אצל מנותחים אחרים עדיף לקחת רופא מומחה לנתוחים בעמוד שידרה צוורי ודר גד ולן הוא הממוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני לא זכיתי ליחס הזה ולא לפיתרון

מזל טוב
    22/08/2012

כשמתקשרים למרפאת כאב אסותא ענה רק מזכירה אלקטרונית
    עברתי זריקות בשיקוף וכלום לא עזר כולל יחס גרוע של הד"ר שטיפל/ה בי (אני נמנעת מצליין זכר נקבה בכדי שלא להסגיר מישהו )

אני לאסותא לא מתקרבת יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו