פריצת דיסק כבר שנה, בליטה מוזרה בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק כבר שנה, בליטה מוזרה בגב
    חן
    24/07/2012

שלום.. בת 20, בריאה בדרך כלל.
    קרוב לשנה אובחנה אצלי פריצת דיסק בגב התחתון (חוליות L5 S1), עד היום יש לי כאבים בתנועות מסוימות, והגבלה בתנועה.
    שמתי לב למן בליטה או נפיחות כזו בגב התחתון באמצע. כשאני עומדת במיוחד. האמת שזה די מציק לי כי בתאורות מסוימות זה אפילו לא אסתטי.
    אני בחורה רזה עם אחוז שומן די נמוך מהממוצע.. השומן אצלי מתרכז יותר בירכיים ובכלל לא בגב אז זה קצת מוזר לי שזה שומן..

האם אני טועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריצת דיסק כבר שנה, בליטה מוזרה בגב - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    25/07/2012

שלום,בכגי שנוכל להתחיס ברצינות לתלונתך תזדקקי להדמייה מתאיצה ובדיקה קלינית לאחריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כדאי ללכת שוב לאורטופד לבדיקה?

חן
    25/07/2012

יש סיכוי שזה משהו אחר מאשר שומן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה וגם יש לציין

חן
    25/07/2012

סליחה, שכחתי, שעשיתי כבר סיטי עמוד שדרה השנה האם כדאי לעשות שוב, זה מסוכן כל הקרינה הזו.. ובטח שלא פעמיים בשנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו