מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש יעוץאמיר25/07/2012
שלום רב עברתי תאונת דרכים לפני 4 חודשים יש לי כאבים עזים בגב והקרנת לרגל ימין . כבר עשיתי צילום C.T והממתאים של הצילום בקע דיסק ב L3 4 5 וS1 במיפוי עמצות קליטה מוגברת פקטואלית קיבלתי זריקת אפידורל לפני שבוע וחצי ואני מרגיש יותר גרוע מרגיש דקירות בבטן וכאבים חזקים בעמוד שידרה לכל האורך אני כבר כמה חודשים סובל מזה שאני לא מצליח לישון למרות שאני מקבל תרופות (צריך לציין אחרי זריקה אפידורלית ליקיתי בעצירת שטן) . 1.רציתי לדעת מה האפשריות הנתונות לידי לטיפול במקרה שלי 2. האם הדקירות שאני מרגיש בהם זה נובע מזריקה אפידורל ( דקירות התחלתי להרגיש בהם אחרי זריקה אפידורלית) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש יעוץ - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/07/2012אמיר שלוםף,
יעוץ אינטרנטי לא ניתן לביצוע לשאלות מסוג זה ללא בדיקתך ובדיקת ההדמיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקבוע תור
אמיר28/07/2012האם אתם מקבלים תורים באזור צפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבוטח כללית
אמיר29/07/2012כמובן אני מובטח של כללית פלטניום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבוטח כללית - תגובה
ד``ר ליאור מרום29/07/2012אמיר שלום. דרך כללית פלטינום זה דורש ברור עם הקופה באשר לזכאותך לביקור פרטי. עקרונית אין לי הסכם מול קופ "ח כללית. אני עובד עם כל חברות הביטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?