מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברגל שמואל דחוף!!!איריס27/07/2012
ביתי בת 21.5 נמצאת בבוליביה בטיול,
לפני כשבוע תקפו אותה כאבים עזים ברגל שמואל באזור הברך,
היא לא יכולה לשבת בישיבה הכאבים מתגברים, וגם בהליכה,
הי טופלה אצל רופא מקומי בזריקות ובכדורי clofenaca
50 מ"ג 3 פעמים ביום , ולא הייתה הטבה בכלל.
היא ניגשה לאורטופד שעשה לה צילום ולטענתו יש לה עקמת בגב מה שגורם
לעומס יתר ולכאבים ברגל,שאלתי האם עקמת בגב יכולה לגרום לכאבים בלתי נסבלים
ברגל? ואם כן כמה זמן זה יכול להימשך? התרופות לא עוזרות לכאבים היא כבר שבוע
בשכיבה ומן הסתם גם לא יכולה לחזור לארץ בטיסה של 15 שעות בישיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברגל שמואל דחוף!!! - תגובה
ד``ר ליאור מרום27/07/2012עקמת לא גורמת לכאבים מסוג זה שמתואר, יש לבדוק שמע מדובר בפריצת דיסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תרצו- אין זו אגדה!
אתי27/07/2012היי. מישהי סיפרה לי על תרופת-פלא לטיפול בבעיות גב וכאבים ברגליים. מה פתאום ניתוח? סתם, איזה חגורה....רגע, קוראים לזה חגורה אורטופדית DDS 500. שמים אותה, מנפחים וזהו- הכאב נעלם! כך, לפחות סיפרה לי המכרה שלי. אני אישית לא ניסיתי-כך שאין לי מושג אם זה עוזר או לא. תנסו אתם -מה איכפת לכם. כל עוד לא צריך לבלוע תרופות או לעבור ניתוח... אגב, שמעתי שההתנסות הראשונית היא חינמית לגמרי!!! בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?