מבקש יעווץ עבור טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש יעווץ עבור טיפול
    רונן
    21/02/2008

ד''ר ליאור מרום שלום רב אני בן 31 .לפני שלוש שנים נפלתי מסולם מגובה 2 מטר על הגב מי אותו רגע לא יכלתי לזוז ומי אותו רגע שני הרגלים שלי רדומות וכאב חזק על כל אורך עמוד השידרה וכאב חזק בצאוור ויד שמאל רדומה עשיתי צילומים C.T ובממצאים רשום חוליהC5-C6 בלט גרמי זעיר לימין עם לחץ קל על מוצא השורש מימין ובבדיקה EMG רשום study suggest mildchronik-sudacute radiculopathy c5-c6 ובבדיקה MRI צווארי בדרות TSET 2,TSET1 ו FFET 2 בC4-5 פריצת דיסק קלה מרכזית C5-6 פריצת דיסק מרכזית גורמת ללחץ קל עד בינוני על מרכז חוט השידרהאך ללא אות פתולוגי בתוכו ובבדיקת MRI גבי ממצאים בT4-5 פריצת דיסק מינימאלית מרכזית וגם בT6-7 פריצת דיסק לשמאל גורמת להשטחת הרצסוס הלטוראלי השמאלי והיוצרות הנוירופוראמינה השמאלית במידה קלה ובT9-10 פריצת דיסק מינימאלית מרכזית ובבדיקת MRI גבי תחתון ומותני פריצת דיסק קלה בגובה T7-8 ופריצת דיסק קלה פראמידיאנית לשמאל בגובה T9-10 הנושקת בחוט השדרה אך איננה יוצרת לחץ משמעותי אין אות פתלוגי בחוט שארמבנה הדיסקים והאותות בו תקיניםלמעט הדיסק בL5-S1 שם קיימת הפחתה קלה באות והגובה הדיסק אני כבר 18חודשים על פרקוסט-5 3 פעמים ביום וכל כמה זמן אני מגיע למיון בגלל כאבים חזקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש יעווץ עבור טיפול

הוספת תגובה

• מבקש יעווץ עבור טיפול

ד``ר ליאור מרום
    21/02/2008

מצטער, אך אין באפשרותי לבצע יעוץ פרטני במסגרת הפורום , מה גם שלא ניתן ליעץ ללא בדיקה קלינית ובחינה אישית של ממצאי ההדמיה.
    הפורום אינו מחליף יעוץ רפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו