תסמונות מפרקיות צד ימין של הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונות מפרקיות צד ימין של הגוף
    ריבל
    29/07/2012

שלום רב,
    אני בת 29 בשנה האחרונה אובחנתי במחלת האנדומטריוזיס+ 3 הפלות + חצי גוף ימין משתולל בנוגע למפרקים.

הלכתי לשלושה אורתופדים כולם טענו שיש לי המון קליקים בצד ימין של הגוף ואין מה לעשות. אחד מהאורטופדים טוען שהקליקים והכאבים שלי באגן ימין כתף ושכם זה snapping syndroms ושאם פיזיותרפיה לא תעזור אצטרך ניתוח לשייף את הסקפולה שלא תתחכך בכלוב הצלעות מאחורה יכלתי לחיות עם זה עד שמרכז הצוואר שלי התחיל לחרוק וגם כך צלילים באוזן ימין על כל לעיסה של אוכל. שבוע אחרון רצתי למיון על כאב בארובת עיו ימין ומאחורי האף. נבדקתי סינוסים עיניים וכלום - הומלץ לי mri מח ובדיקת ana. העניין הוא שאני כבר חולה במחלה אוטואימונית סובלת נפשית ומטופלת עי פסיכולוג והגוף לא מפסיק לחרוק לי...... אצל ראומטולוגית נשללה דלקת פרקים או פיברומיאלגיה. אני רק רוצה שם למה שקורה לגוף שלי או הצעה למה כדאי לבדוק........
    האם מאחר ויש לי חתול וכלב והיה לי את הפריחה האופנייית של מחלת ה"ליים" כדאי לבדוק גם את הכוון הזה? הכלב עצמו בן 3 ואושפז על חיידקים שנמצאו לו במפרק הכתף וגרמו למורסה והוטרינר לא ידע להסביר - אותו זמן גם הגוף שלי התחיל להשתולל.... לא יודעת לאיזה כוון ללכת. האם תוכלו לייעץ לי על כוון והאם זאת תשובה- שאין מה לעשות לגבי הקליקים האם זה ילווה אותי כל החיים? או שקליקים יכולים להפסיק? אני כל הליכה וכל תזוזה ולעיסה משתגעת מצלילים ולעתים כאב -תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תסמונות מפרקיות צד ימין של הגוף - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    29/07/2012

ריבל שלום, שאלתך לא צשייכת לתחום ניתוחי עמו"}ש,
    פני לפורום המתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה אז לאיזה פורום כן שייך?

ריבל
    31/07/2012

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו