כאבי גב תחתון-בלט דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון-בלט דיסק
    יוסי
    01/08/2012

שלום בן 28..במסגרת עבודתי אני נוהג בישיבה ממושכת,לפני 3 וחצי חודשים התחלתי ליסבול מכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל.לאחר היתייעצות עם אורטופד התחלתי עם זריקות וולטרן וטיפול של רפואה משלימה דיקור סיני וכירופרקטיקה.עדיין נמצא במסגרת טיפולים ולאחרונה עשיתי צילום CT שתוצאתו הייתה L4-L5 בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי. מה כדאי לעשות על מנת שהמצב לא יחמיר שכן איני מרגיש שיפור משמעותי במסגרת הטיפולים. האם הכאבים ילוו אותי לכל החיים ומה הטיפול האידיאלי בשבילי והאם מומלץ להמשיך בעבודתי בישיבה שגורמת לי את הכאב הרב..
    הכאבים מלווים אותי רק בישיבה ובהיתכופפות...הכאבים מלווים אותי ברוב חלקי היום..הממצאים של צילום CT - הודגמה התעלה ברוחב תקין, שק דוראלי תקין , כל החוליות בגדר הנורמה..L4-L5-בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי, L5-S1 בגדר הנורמה. אני סובל גם בחודש האחרון מכאבי גב חזקים בבוקר שמישתחרר רק במהלך היום לכל אורך ורוחב הגב כמו הרגשה של גב תפוס בלי יכולת לזוז,יש קשר לבעיה בגב התחתון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון-בלט דיסק

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון-בלט דיסק - תגובה

ד''ר גד ולן
    01/08/2012

ברור שזה קשור לגב התחתון, וההתקף חולף תוך מספר חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון - בלט

יוסי
    01/08/2012

בקשר לבלט שיש לי מומלץ להמשיך עם הטיפולים המשלימים למרות שאין שיפור או שעדיף ליפנות למרפאת כאב? והאם מומלץ לעסוק בעבודתי בישיבה ממושכת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון - בלט - תגובה

ד''ר גד ולן
    01/08/2012

אפשר גם מרפאת כאב וגם טיפולים ברפואה משלימה.
    אין משמעות לישיבה ממושכת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שהרפואה הרגילה לא מצליחה בכל.

פיזיוטרפיסט
    06/08/2012

תראה מכשיר שאורטופדים מתחילים להבין את התועלות שבו לפתרון ומניעת כאב גב.
    שולחן היפוך-INVERSION TABLE, שבשימוש יומי יפתור לך את כאבי הגב. פריצת דיסק לא ניתנת לתיקון והתערבות פולשנית עלולה לחזור בעתיד הקרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו