מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלט דיסק עם לחץ על השק הדוראלידליה19/08/2012
שלום
האם לדעתך בלט דיסק דפיוזי עם לחץ על השק הדורלי (תשובה של MRI) יכול או לא יכול לגרום לסיאטיקה ברגל אחת?
אני מקבלת תשובות שונות מרופאים שונים
סובלת למעלה מעשרה חודשים מסאטיקה ברגך ימין כאשר נעשתה כמעט כל בדיקה אפשרית אבל פרט לממצא בL4S1 (בלט דיסק) ולחץ בינוני בEMG מחוליה L4L5 לא נמצא כלום (אולטראסאונד לשריר הפריפורמיס, מיפוי עצמות, צילום עמוד שידרה הכל תקין)
יש רופאים הטוענים שהבלט הוא מקור לכאבים (גם הפיזוטרפיסט) אך יש רופאים שטוענים שזהו לא מקור הכאב, בינתיים הזמן עובר והכאב מחמיר עד תחושות נימול בכף הרגל (איזור הכריות והבוהן)
מהי דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלט דיסק עם לחץ על השק הדוראלי - תגובה
ד``ר ליאור מרום19/08/2012דליה שלום,
כנראה שלא, אך לא ניתן להביע דעה מבלי לראות בעצמי את הבדיקה, ולבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי עלי לפנות?
דליה19/08/2012תודה רבה על תשובתך המהירה
למי עלי לפנות לעזרה?
עד היום פניתי למספר מומחה עמוד שידרה אך אם הבעיה של הכאב (מתחיל מגב תחתון וממשיך דרך העכוז , ירך אחורי עד כף רגל) למי יש לפנות ?
האם יתכן שיש לחץ על העצב שאי אפשר לאתר את מקורו?
אני מתחילה לחשוש שאין פתרון
אני לא מחפשת שמשהו יגיד לי כן זה מהגב אלא רופא שיעזור לי לצאת מהכאב (אני בת 38 שכתוצאה מאימוני ספינינג כבר עשרה חודשים מבלה את מרבית זמני במיטה)
מניסיונך מה עוד יכול לגרום ללחץ על העצב (אפילו לרופא נשים הלכתי..)
תודה
כמובן שאיני מצפה שתוכל לרפא איתי בהתכתבות אבל אולי רעיון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי עלי לפנות? - תגובה
ד``ר ליאור מרום19/08/2012דליה שלום, אני מבין את המצוקה אך לא אוכל להשיב מבלי לבדוק.
כאב כפי שמתואר נראה שמקורו בגב תחתון , אך ללא בחינת ה MRI ובדיקתך לא אוכל לסייע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?