בלט דיסק עם לחץ על השק הדוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק עם לחץ על השק הדוראלי
    דליה
    19/08/2012

שלום
    האם לדעתך בלט דיסק דפיוזי עם לחץ על השק הדורלי (תשובה של MRI) יכול או לא יכול לגרום לסיאטיקה ברגל אחת?
    אני מקבלת תשובות שונות מרופאים שונים
    סובלת למעלה מעשרה חודשים מסאטיקה ברגך ימין כאשר נעשתה כמעט כל בדיקה אפשרית אבל פרט לממצא בL4S1 (בלט דיסק) ולחץ בינוני בEMG מחוליה L4L5 לא נמצא כלום (אולטראסאונד לשריר הפריפורמיס, מיפוי עצמות, צילום עמוד שידרה הכל תקין)
    יש רופאים הטוענים שהבלט הוא מקור לכאבים (גם הפיזוטרפיסט) אך יש רופאים שטוענים שזהו לא מקור הכאב, בינתיים הזמן עובר והכאב מחמיר עד תחושות נימול בכף הרגל (איזור הכריות והבוהן)
    מהי דעתך?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלט דיסק עם לחץ על השק הדוראלי - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    19/08/2012

דליה שלום,
    כנראה שלא, אך לא ניתן להביע דעה מבלי לראות בעצמי את הבדיקה, ולבדוק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי עלי לפנות?

דליה
    19/08/2012

תודה רבה על תשובתך המהירה
    למי עלי לפנות לעזרה?
    עד היום פניתי למספר מומחה עמוד שידרה אך אם הבעיה של הכאב (מתחיל מגב תחתון וממשיך דרך העכוז , ירך אחורי עד כף רגל) למי יש לפנות ?
    האם יתכן שיש לחץ על העצב שאי אפשר לאתר את מקורו?
    אני מתחילה לחשוש שאין פתרון
    אני לא מחפשת שמשהו יגיד לי כן זה מהגב אלא רופא שיעזור לי לצאת מהכאב (אני בת 38 שכתוצאה מאימוני ספינינג כבר עשרה חודשים מבלה את מרבית זמני במיטה)
    מניסיונך מה עוד יכול לגרום ללחץ על העצב (אפילו לרופא נשים הלכתי..)

תודה
    כמובן שאיני מצפה שתוכל לרפא איתי בהתכתבות אבל אולי רעיון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי עלי לפנות? - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    19/08/2012

דליה שלום, אני מבין את המצוקה אך לא אוכל להשיב מבלי לבדוק.
    כאב כפי שמתואר נראה שמקורו בגב תחתון , אך ללא בחינת ה MRI ובדיקתך לא אוכל לסייע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו