שאיבת דיסק - סיכונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת דיסק - סיכונים
    איתי
    24/08/2012

שלום , שמי איתי ולאחר כאבי גב המלווים בהקרנות לרגל שמאל עשיתי בדיקת MRI שבה התגלו : L4-L5 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק התקאלי ,ממלא את חלקה התחתוון של הפורמינה השמאלית . בנוסף :L5-S1 קיים בלט כללי מתון של הדיסק בתופעות הלואי כפי שכתובות בדוח נרשם ש"בעצם האיליום הימנית מוקד ליטי בקוטר של עד 8 מ"מ ,בעל גבול סקלרוטי ,טיבו אינו ברור" ברצוני לשאול 2 שאלות : 1.האם תוכלו לפרש לי את הכתוב ,בעיקר בחלק של התופעות לוואי 2. לאחר שיחה עם הרופא , הומלץ לי בחום על שאיבת דיסק - ככלל , בהנחה שהממצאים מדוייקים למעלה , האם ניתוח כזה יכול לעזור לי ? מדוע אם כך מדובר על 70% הצלחה ? האם יכולה להיגרם הרעה מסוימת לאחר ניתוח כזה (הכוונה לא להסתבכות נדירה אלא באופן שגרתי ) מיותר לציין שהכאבים הינם עזים בעיקר בסוף היום \ כאבים בישיבה ועמידה בעיקר ברגל שמאל . אשמח לעצתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת דיסק - סיכונים

הוספת תגובה

• שאיבת דיסק - סיכונים - תגובה

ד''ר גד ולן
    25/08/2012

מהתיאר שלך עולה שההצעה של הרופא שלך היא סבירה אם כי המלצה בחום אני בד"כ ממליץ על מסעדה או קונצרט ולא על ניתוח....
    הסיכון העיקרי בצריב דיסק הוא זיהום, והסיבוך הכי שכיח הוא אי הצלחה שמשמעותה הימשכות הכאב.
    סה"כ מדובר בפעולה בטוחה בידיו של מנתח שמיומן בביצוע שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו