מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צוואר אחורי=תפוס במשך שניםאלי02/09/2012
יש לי במשך 3 שנים לחץ ואזור תפוס בצוואר מאחורה בחוליות C5 C6 בצד ימין
הייתי אצל רופאי אורתפדיה, כירופרטיקה, פיזוטרפיה המון פעמים .
רק התרגילי פיזיוטרפיה הצליחו להקל במקצת את הכאב. אך הבעיה לא חלפה וזה עדיין מגביל אותי.
הבעיה מתאפיינת בכך שאם אני יושב זקוף או עומד ישר כל חצי דקה או דקה לערך . אני מרגיש לחץ והתקשות באותו אזור בחוליות בצד ימין. ואני חייב לעשות סיבוב עם הראש(מעין טיק כזה) כדי לשחרר את הלחץ. וחוזר שוב אחרי דקה אני שוב מרגיש לחץ והתקשות באותו אזור ושוב חייב למתוח את הראש ולעשות תיק. הרבה פעמים אני שומע קליקים שאני עושה את זה
לפעמים זה מקרין הלחץ לצד השמאלי של הצוואר
איבדתי מקום עבודה בגלל זה .וזה מגביל אותי מאוד
עשיתי את כל סוגי הצילומים (ct , mri. EMG) אך רק בCT מצאו דיסקופותיה אך הרופא אורתופד אמר שזה לא אמור להגביל אותי בצורה כזו ולגרום לי כל כך כאב ארוך טווח
מה יכולה להיות הבעיה וכן..
מה אני יכול לעשות על מנת לפתור את הבעיה? לחזור לחיים נורמלים?
.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר אחורי=תפוס במשך שנים - תגובה
ד''ר גד ולן02/09/2012ממה שתיארת אני ממש לא יודע לענות לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לדוקטור
אלי02/09/2012אז מה כן אוכל לעשות? מה אתה מייעץ לי לעשות?
הרי פירטתי את כל המידע שיש לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לדוקטור - תגובה
ד''ר גד ולן02/09/2012אי אפשר לעזור לך אונליין, אתה צריך להגיע לבדיקה עם הצילומים שנעשו לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?