מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך לניתוח חוזר, תודה שחזרת אלירותי02/09/2012
שלום לך ד"ר גד ולן
אי אפשר להוסיף תגובה, בשירשור התגובות. לכן פתחתי הודעה חדשה.
אמרתי לאורטופד אולי עדיף לעשות קיבוע וזהו.. והמילים שלו בדיוק כמו שכתבתי "שזו בעיה לעשות קיבוע, מפני שיש בלטים מעל הדיסק, וזה עלול לגרום ללחץ על הדיסקים שמעל, ולגרום להם לנזק בגלל הלחץ מהקיבוע".. נשמע לי משונה. אבל אני לא אורטופד.
תודה שענית לי אחרי האנדוסקופיה שעברתי היה לי שיקום לא קל בכלל, בנוסף לכל הכאבים, גם כאבים שאחרי ניתוח, לצערי.
ההחלמה יותר קלה? ואחוזי ההצלחה יותר טובים במיקרודיסקטומי?
אם יש פגיעה בעצב מהניתוח הראשון, אפשר לראות זאת במיקרודיסקטומי?
סליחה אם יש לי הרבה שאלות, אבל אחרי שנכוויתי פעם אחת, אני כבר חוששת ועברתי ניתוח אצל אחד האורטופדים הטובים ביותר בארץ.. הרחקתי למרכז הארץ, כשאלמעשה גרה בגליל.
תודה רבה על תשומת הלב
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לניתוח חוזר, תודה שחזרת אלי - תגובה
ד''ר גד ולן02/09/20121. השאלה אם לקבע או לא תלויה בצורת בקע הדיסק וכן האם יש או אין בצקת בחוליות סביב הדיסק.
2. לא ניתן לדעת בניתוח חוזר אם נגרם נזק לעצב בניתוח הראשון.
3. אני מעדיף מיקרודיסקטומיה על אנדוסקופיה כי אני מסוגל לבצע מיקרודסקטומיה בחתך כמו של אנדוסקופיה, ועם שדה ראיה הרבה יותר טוב.
4. השיקום אחרי יקרודיסקטומיה זהה לשיקום אחרי אנדוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר ולן
רותי02/09/2012ד"ר ולן
תודה על תשומת הלב, על הסובלנות ועל שאתה אדיב ואנושי
שתהיה לך שנה טובה ומתוקה
תודה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?