דחוףףף.. האם להיכנס לניתוח או לבצע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףף.. האם להיכנס לניתוח או לבצע
    לילך
    07/09/2012

מזה כחצי שנה אני סובלת מכאבי גב תחתון עם תחושת נימול עד הקרסול, בשבוע האחרון נותרה הירדמות בכף הרגל עם צליעה, היום חשה נימול באצבעות 3,4,5. כחודשיים וחצי לאחר ניתוח שרוול, מטופלת בארקוקסיה, מקבלת אלטרוקסין ואומפרדקס.
    בבדיקה נמצא שיש לי חולשת גסטרוקנמיוס ימין4/5 וירידה בתחושה בטריטורות S1 ימין.
    בCT שביצעתי L5 S1 דיסק מנוון בולט עם םיגמנט פרוץ לימין, לוחץ על השק ומוצא השורש.

התייעצתי עם שני רופאים: ד"ר אלי אשכנזי המליץ ניתוח דיסקטומי דחוף וכמה שיותר מהר בכדי להימנע מנזק בלתי הפיך.

דר" נחשון קנולר המליץ לא למהר לבצע ניתוח, שלח אותי לMRI (שיתבצע רק בעוד שבוע)והפנה אותי למרפאת כאב לטיפול בזריקה תחת שיקוף ולבצע מתיחות ופיזיוטרפיה לגב ולכף רגל ימין.

הרופא המרדים שאמור לבצע את ההזרקה הוא ד"ר גרינפלד אדריאן (לא מצאתי פרטים, המלצות או כל מידע אחר עליו באינטרנט), האם יש המלצה על רופא מסוים?

אני אובדת עצות... האם כדאי לנסות את ההזרקה? האם כדאי להיכנס לניתוח??, אחרי הכל ד"ר אשכנזי נטע בי פחד לנזק בלתי הפיך ברגל...
    האם ההזרקה תימנע ניתוח בעתיד או שלא יהיה מנוס מכך?
    אני בת 36, רווקה, בכוונתי להיכנס להיריון בעתיד, איך הדבר אמור להשפיע?

אודה לתשובתך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוףףף.. האם להיכנס לניתוח או לבצע - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    07/09/2012

לילך שלום,
    כפי שברור לך, לא תקבלי בפורום אינטרנטי תשובה כיצד לנהוג מבלי שנבדק על ידי, בדיוק כמו שנבדקת על ידי הרופאים שהזכרת את שמם.....
    אישית ,איני נוהג לנתח ללא MRI,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

לילך
    08/09/2012

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צריך ללמוד לחיות נכון ואז הכאב

רפי עשת
    18/09/2012

אם אתה יושב לא נכון, לדוגמא, אז נוצר לחץ על החוליות, שמחזק את הפריצה.
    ראה דוגמא לגבי קימה נכונה מישיבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Dds500 מנע ממני ניתוח נוסף

יואב
    26/09/2012

הייתי צריך להיכנס לניתוח של פריצת דיסק. מאוד פחדתי מהצעד הזה, אבל הרופא אמר לי שזה ניתוח די שגרתי עם אחוזי הצלחה גבוהים. האמנתי לו. ובאמת הכול היה טוב ויפה יותר מחצי שנה. בעיה של פריצת הדיסק נעלמה לגמרי והרגשתי בסדר גמור. פתאום, אני קם בבוקר ויש לי כאב עמום בגב. כבר אז נדלקה לי נורה אדומה, אבל קיוויתי שזה שום דבר. עם הזמן הכאב התגבר וכבר הבנתי שאני צריך לעשות עם זה משהו. חזרתי לאותו הרופא והוא אמר לי שאולי הניתוח הראשון לא הצליח כמו שחשבנו ושצריך לחזור עליו. אפילו שרציתי לעבור ניתוח חוזר, לא הייתה לי אפשרות כזאת. הניתוח הראשון הוציא ממני את כול המיץ. לשמחתי הרבה, איתרתי טיפול טוב וגם זול dds500. עשיתי את הטיפול רק פעם אחת וזה ממש עבד. אחרי הניסיון הזה הבנתי שלא תמיד טיפול יקר הוא טיפול הכי טוב ושלא צריך למהר לעשות ניתוח גם אם הרופא שלך מאוד ממליץ עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שמחון השמח
    26/09/2012

תפסיק לבלבל את המוח עם ה DS שלך !!
    תפסיק לשגר לכל שאלה את אותה התגובה, אתה משטה באנשים !!
    הודעותיך תחסמנה לאלתר כי נפנה למערכת האתר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאת הניתוח הייתה ידועה מראש- חוסר

פיני
    28/09/2012

שלום, אדוני. למה אתה מתרגז? כדאי שתשמור על העצבים שלך.אגב, רוצה לשמוע מה קרה לי? אני לא מאחל לאף אחד לעבור את מה שעברתי. אחרי ניתוח פריצת דיסק הגב שלי ממש קרס. במקום שיפור קיבלתי מצב חירום. בטוח יש רופאים שבאמת מנסים לעזור לחולה, אבל אני נפלתי על אחד שניסה להוציא ממני כמה שיותר כסף. אני לא סתם אומר את זה. הייתי תמים כשהסכמתי לעבור ניתוח, האמנתי שאין דרך אחרת. למעשה, הרופא גרם לי לחשוב ככה. הוא לא אמר לי אף מילה על זה שניתוח לא פותר את הבעיה. רק אחר כך אני מצאתי מאמר באינטרנט שמספר על מצב חולים שעברו ניתוח בגב. הניתוח לא השפיע לטובה. המחקר הזה מאוד ידוע ורופא שניתח אותי ידע עליו במאה אחוז! אבל בחר לשתוק...בסוף אני הייתי זה שגילה אופציה הרבה יותר טובה. שיטה דינמית DDS-500 הייתה בשבילי כמו אור בקצה המנהרה. זה היה טיפול פשוט אבל גאוני שנתן תמיכה אמיתית לגב שלי. הוא שיקם את השרירים ושיחרר את הכאב. גם התפטרתי מפריצת דיסק וגם קיבלתי גב בריא וחזק. בעבר אפילו לא יכולתי לחלום על זה ואחרי הטיפול זה הפך למציאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאת הניתוח הייתה ידועה מראש- חוסר - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    29/09/2012

בהצלחה רבה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףף.. האם להיכנס לניתוח או לבצע - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    29/09/2012

הפורום לא מחליף יעוץ פורמלי של מנתח עמוד שדרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו