החמרת מצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרת מצב
    אסתר כהן
    29/09/2012

אני צריכה לעבור ניתוח דחוף עקב בעיות נאורולוגיות חמורות יש לי שתי פריצות דסיק פלוס שתי בלט זה קרה ל מתאונת עבודה השתתקה ל רגל ימין והשלפוחית ויש לי בצקת וניפחות בשתי הרגליים אני צריכה לעבור את הניתוח ברב"ם בנרוכרוגיה והרופאים אומרים שהסכויים קלושים אני מבקשת יעוץ איפה לעבור את הניתוח כי מדובר בניתוח מאוד קשה בבקשה מכם אים כרגע אני אים קטטר קבוע מיזה 4 שבועות וגם זה לא פיתרון להיות אים קטטר יש לזה השלכות של זהומים וזה לא פיתרון בבקשה מכם אים תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד אני צעירה ולא הכי מתאים שבגיל כזה אני יהיה אם קטטר אנה מכם בכל לשון בקשה מציאו לי פיתרוןן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החמרת מצב

הוספת תגובה

• החמרת מצב - תגובה

ד''ר גד ולן
    29/09/2012

צר לי אך איננו ממליצים על רופאים או מחלקות ספציפיות.
    בכל בתי החולים סביב חיפה יש מנתחי עמוד שדרה טובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצאתי פתרון רפואי לגב אחרי ניתוח לא

אניטה רסקוב
    30/09/2012

להגיד את האמת הייתה לי אכזבה גדולה מניתוח שהיה. כל כך סמחתי עליו בגלל שהרופא אמר שזה יעזור. שילמתי ממש הרבה כסף וגב כאב לי כאילו שלא טיפלתי בו בכלל. איך אומרים? נשארתי עם ידיים ריקים. לא היה לי יותר כוח לחפש עוד טיפול, אז לקחתי כדורים. היו לי כמה שעות של שקט ועוד פעם השתגעתי מכאב. היו לי חיים ממש קשים גם ביום וגם בלילה. התחלתי לחשוב שהכול עבוד ואין מצב להיות בריא. הייתי חבר בפייסבוק ודווקא זה עזר לי כי מצאתי פתרון רפואי .dds500 איזה שינוי זה היה- משהו משהו. הכאב כאילו התחיל לעזוב אותי לאט לאט. אחרי חודש סבלתי ממש פחות. ואחרי עוד כמה זמן לא סבלתי בכלל. היה לי חבל שמצאתי את זה כבר אחרי ניתוח. אבל הכי חשוב שעסק עם גב נגמר טוב. כמו שאומרים בישראל, צריך סבלנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו