התייעצות לפני ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לפני ניתוח
    סאלי
    03/10/2012

דוקטורים מכובים שלום רב,

אני בת 27, וסובלת מכאבי גב בשרירים מזה שנים.
    לפני כ-5 שנים ביצעתי תנוחה לא נוחה של החלקת הרגל (שמאל), ומתיחת השריר, וחוויתי כאב משתק, שלא יכולתי לנשום, עד כי נפלתי על הריצפה.
    עשיתי צילומי רנטגן, לא התגלו ממצאים חשודים, וטופלתי עם משככי כאבים.
    לפני כשנה, התחילו לי כאבי גב עזים, של כמו שיתוק ברגל שמאל, וחוסר יכולת ליישר את הגב. כאבים שנמשכו בצורה חריפה 4-5 חודשים.
    טופלתי תרופתית, הידרותרפיה, פיזיותרפיה, וזריקות.
    הזריקות גרמו לי לדום לב (ביקרדיה או משהו כזה..)
    ושאר הטיפולים ללא ממש טיפלו בבעיה.

יש שיפור במצב בהשואה ללפני שנה, אך אני עדיין לא מסוגלת לעבוד, מפני שאיני יכולה לעמוד מעבר לחמש דקות, ומדי שבוע, יש לי 2-4 ימים של כאב בלתי נסבל, בעיקר מתחזק בתקופה של לפני המחזור.
    לאחר התייעצויות אצל רופאים, כאלו שהמליצו על ניתוח, שהרגיש לי מסיבות כלכליות בעיקר, וכאלו שלא, אני עדיין חלוקה בדעתי.
    לפי צילומי mri (מלפני שנה ואחד מלפני חודש) יש לי פריצה דיסק ענקית, שמשפיעה בעיקר על צד שמאל.

יש לי כמה שאלות אליכם, לאחר שעיינתי מעט בפורום.
    מה הניתוחים האפשריים והממולצים?
    מה הסיכונים בניתוח שכזה? ומה סיכויי ההצלחה.
    האם לבעיות דם (אנמיה, והמוגלובין בסיבובת 9) יש השפעה על הניתוח ?
    האם יש השפעה על ההתעלפות/דום לב שחוויתיבמהלך אפידורל תחת שיקוף על הניתוח? (חשוב לי לציין שבדיקת צילום חזה + א.ק.ג הראתו שהכל תקין)

תודה רבה על העזרה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לפני ניתוח

הוספת תגובה

• התייעצות לפני ניתוח - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    03/10/2012

סאלי שלום,
    הפורום לא נותן פתרונות פרטניים לבעיות. עליך להתיעץ עם מנתח עמוד שדרה בצורה פורמלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו