כאבי גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון
    בועז
    22/10/2012

אני בן 62 בריא, שוקל 64 קילו גובה 169 ס"מ. בשנה וחצי האחרונות התחלתי להקפיד על פעילות גופנית הכוללת ריצה 3 פעמים בשבוע כ-6 ק"מ בכל פעם ואימוני כח בחדר כושר פעמיים בשבוע.
    לפני שהתחלתי בפעילות גופנית, לעיתים תכופות היה נתפס לי הגב והיה לי קושי במצבים של להתיישר מישיבה לעמידה. בדרך כלל הכאבים האלה היו עוברים לי אחרי 5 ימים ללא כל טיפול. אז ייחסתי את זה לכך שאני לא עוסק בכלל בפעילות גופנית וחשבתי שפעילות גופנית תעזור לי.
    לאחרונה התחילו שוב הכאבים בגב התחתון, כששוב זה עובר אחרי 5 ימים ללא טיפול. את הכאב אני מרגיש במותן ולא בעמוד השדרה. האם יש לזה טיפול? מה אני צריך לעשות על מנת להמנע ממצבים אלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון - תגובה

ד''ר גד ולן
    22/10/2012

לא צריך לעשות שום דבר כי כאבי גב במותן לאחר פעילות גופנית מאומצת בגבר בגילך זו תופעה נפוצה.
    כל עוד הכאב חולף תוך מספר ימים ולא מגביל אותך בחיי היומיום אין צורך בטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי מציע לך מכשיר:גב BACK

אוסתיאופט
    30/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו