מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתוןבועז22/10/2012
אני בן 62 בריא, שוקל 64 קילו גובה 169 ס"מ. בשנה וחצי האחרונות התחלתי להקפיד על פעילות גופנית הכוללת ריצה 3 פעמים בשבוע כ-6 ק"מ בכל פעם ואימוני כח בחדר כושר פעמיים בשבוע.
לפני שהתחלתי בפעילות גופנית, לעיתים תכופות היה נתפס לי הגב והיה לי קושי במצבים של להתיישר מישיבה לעמידה. בדרך כלל הכאבים האלה היו עוברים לי אחרי 5 ימים ללא כל טיפול. אז ייחסתי את זה לכך שאני לא עוסק בכלל בפעילות גופנית וחשבתי שפעילות גופנית תעזור לי.
לאחרונה התחילו שוב הכאבים בגב התחתון, כששוב זה עובר אחרי 5 ימים ללא טיפול. את הכאב אני מרגיש במותן ולא בעמוד השדרה. האם יש לזה טיפול? מה אני צריך לעשות על מנת להמנע ממצבים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון - תגובה
ד''ר גד ולן22/10/2012לא צריך לעשות שום דבר כי כאבי גב במותן לאחר פעילות גופנית מאומצת בגבר בגילך זו תופעה נפוצה.
כל עוד הכאב חולף תוך מספר ימים ולא מגביל אותך בחיי היומיום אין צורך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי מציע לך מכשיר:גב BACK
אוסתיאופט30/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?