מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    נטע
    27/10/2012

שלום, תוצאות ה-CT שקיבלתי הם:
    סריקה L5-S1: בלט אנולוס מינמלי יותר לכיוון נקב שמאל. ללא היצרות בתעלה ובנקב ימין. היצרות קלה בנקב שמאל.
    לסיכום: שינויים דיסקוגנים מינמאליים כמתואר.

את ה-CT עמש"צ מותני עשיתי משום שאני סובלת מזה כשבועיים מכאבים מאוד חזקים מאמצע הגב עד העכוז, עם דגש על צד שמאל. כמו כן, את רגל שמאל כמעט ולא הרגשתי בשבוע האחרון עד כדי כך שלא יכולתי לדרוך עליה -בכלל- (ההרגשה הייתה כאילו אני דורכת על אוויר..) בנוסף לכאבים ולחוסר תחושה ברגל שמאל - התווספו בימים האחרונים תחושה של "עצבוב" בכף רגל שמאל עד האצבעות, כאילו יש שם איזה עצב שכל הזמן משדר (זרם חשמלי 24 שעות ביממה..) ההרגשה היא שהרגל בתוך שדה חשמלי!! אני סובלת מאוד התופעות הנ"ל. האם הן יחלפו מתישהו? לקחתי ארקוקסיה מזה 10 ימים, 90 מ"ג. האם אפשר להתחיל עם אטופן? הכאבים בגב בלתי נסבלים לחלוטין. איך לטפל? כשאני שוכבת ומנסה לבצע תרגילים אני מרגישה בצד שמאל שמשהו יצא החוצה, וזה מאוד מכאיב לי. אני בחורה צעירה זה מאוד מטריד אותי אני חושבת שזה קרה מתאונת דרכים אבל לא בטוחה.. האם שיאצו ודיקור יעזרו לשחרר את מה שלוחץ לי שם או רק כירורפאקרט? אנא את עזרתכם, סובלת מאוד:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• מספר שאלות - תגובה

ד''ר גד ולן
    27/10/2012

1. התקף כזה בד"כ חולף תוך כ-6 שבועות עד 3 חודשים.
    2. לא שיאצו, דיקור או כירופרקט ישנו את מהלכה של המחלה וזה פשוט יעבור עם הזמן.
    3. אפשר לקחת משככי כאב ונוגדי דלקת וזה יקצר קצת את ההתקף ויקל על הכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל..

נטע
    27/10/2012

רק הבוקר סיימתי טיפול של 10 ימים בארקוקסיה 90 מג, אפשר להתחיל כבר ממחר שימוש באטופן? שכבתי במיטה שבוע ימים, האם ניתן כבר לחזור לעבודה? תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל.. - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    27/10/2012

אפשר, כל אדם מגיב בצורה שונה לסוגי תרופה שונים.
    חזרה לעבודה??- זו החלטה שלך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נטע
    27/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו