מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד״ר קרמר מוטייוסף30/10/2012
אני צריך עזרה של מי שעבר ניתוחמעמוד שידרה אצל ד״ר קרמר מוטי במכבי באזור באר שבע ׳ומה הצוות יודע על המנתיח זה חשוב לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד״ר קרמר מוטי - תגובה
ד''ר גד ולן01/11/2012אני משוחד כי אני עובד איתו בסורוקה.
אני חושב שהוא מנתח עמוד שדרה מאד מוכשר ואחראי עם כישרון כירורגי לא מבוטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת על ד"ר מוטי קרמר
דוד אוחיון31/03/2015שלום רצית לדעת מי היה מנותח של דר מוטי קרמר השבוע נותחתי על ידיו ברצוני לומר לך שברתי את חוליה L2 בגבי מתאונת אופנוע נותחתי על ידיו פעמים הפעם הראשונה כשלה בגללי ממאמץ יתר ופיזיוטרפיה קשה. הוא מנתח מבריק שלא תוכל להאמין כל כך אכפתי קשוב כל בוקר במשך 3 שבועות ביקר במיטתי לבדיקה שאני חייב לציין אחרי 4 ביקורים רוב הרופאים מגיעיפ הרבה פחות . בפעם השניה לא לקחתי סיכונים חזרתי אליו טיפל בצורה מקסימה ניתוח קשה מאוד של 6 שעות שרוב הסיכויים היה מצריך שיקום . אני מאמין בזכות המנתח המבריק הזה אחרי שבוע ושלושה ימים בדיוק מיום הניתוח אני על הרגליים בדרך לאוטו בלי קביים בלי כלום רציתי לומר לו תודה רבה שהציל לי תחיים .. אבל כי לא יצא לי להיפגש איתו הוא היה בניתוח ממליץ בחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על דוקטור קרמר מוטי
עופר לוי23/05/2016עבדתי שנים בסורוקה עים דוקטור קרמר מוטי דוקטור קרמר מאחד המובילים בניתוחי עמוד שידרה סובלני מיעץ עים סובלנות רבה בעל מומחיות לדעתי ניתח עשרות ניתוחים מסובחים בחולים עים 0 תלונות ההשקעה בחולה 100 אחוז נדיר ומומלץ בחום עובד ומקבל בסורוקה ובאסותא רופא של המוסד לביטוח לאומי גם כן שהייה לנו בריא ואני מעריך שדוקטור קרמר אחד התותחים בשטח ממני עופר לוי בבאר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?