עמוד שדרה צווארי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמוד שדרה צווארי
    ליאור
    12/11/2012

יש לי בלטי דיסק בצוואר עם לחץ מסויים על החוט אשר גורמים לי לכאבי צוואר ,כאבי שכמות באופן תכוף ,וכמו כן יש השפעה על יד שמאל ברמה של נימולים וחולשה .בכל פעם שיש לי התקף כאב, מחריפה התחושה ביד. אני מטופלת כבר שנתיים ברפואה משלימה -דיקור ורפלקסולוגיה, אשר מקלים אך לא מעלימים. לפני שבוע עשיתי טיפול כירופרקטי שהומלץ לי במרפאה, מאחר והייתי מאוד תפוסה. לאחר הטיפול חלה הרעה במצבי, הכאבים התגברו עד לרמה בלתי נסבלת, קושי לשבת לאורך זמן, לחץ מטורף מהשכמות למעלה, וכל צד שמאל שלי רדום )מרגישה זאת מהרגל ועד לפנים) עם נימולים מאוד חזקים וכאבים בגפיים .אינני יכולה לישון בלילה בגלל הנימולים ובגלל הכאב. כמו כן יש לי סחרחורות חזקות ואף התעלפתי. כיום לאחר שבוע מקבלת הטיפול עדיין אין שיפור, האם יכולה להיות ריאקציה כזו חריפה לטיפול? וגם לאחר שבוע? אני ממש סובלת ברצוני לציין שהכירופרקט כלל לא התבונן בצילומים או בדיקות קודמות שלי, דבר שהבנתי רק לאחר מעשה שהינו חיוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עמוד שדרה צווארי

הוספת תגובה

• עמוד שדרה צווארי - תגובה

ד''ר גד ולן
    12/11/2012

את מתארת תמונה של פגיעה עצבית שורשית צווארית שלא יכולה להיות מטופלת בייעוץ מקוון, אלא פני בהקדם למנתח ע"ש באיזור מגורייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו