כאבים מנהלי חיים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מנהלי חיים.
    אלון טרומן
    26/11/2012

שלום רב.
    אני גבר בן 43.
    לפני כ 12 שנה נפלתי במסגרת עבודתי מגובה של כ 6 מטר. עקב הנפילה נשברה לי עצם העקב וכתוצאה מכך נותחתי והוברגו לי ברגים שלמעשה מקבעים את כף רגל ימין וכתוצאה מהניתוח אין לי כל תנועה לטראלית בכף הרגל. ( ניקבעו לי 20% נכות לצמיתות מהביטוח הלאומי). לאחר כ 3 שנים מהניתוח החל להופיע כאב גב תחתון שהלך וגבר עם השנים עד שהגיע למצב של כאבים בלתי ניסבלים והגרוע מכל הוא שכבר 7 שנים אין לי לילות. הכוונה בכך היא שמזה 7 שנים רצופות אני מתעורר מדי לילה ולילה כמה פעמים עקב כאבים מחרידים. התסכול הוא עצום. אני ממש בוכה בלילות. העייפות מנהלת את סדר היום שלי. הכאב נוכח אצלי 24 שעות ביממה 365 ימים בשנה. יש לציין שהכאב הינו רק בגב התחתון בקטע מאד קטן משני עברי עמוד השידרה. רכשתי מזרון טוב והאמת היא שאני לא יודע אם הוא מועיל אך הוא בטח לא מזיק. אני הולך לחוג פלדנקרייז באופן קבוע כבר 5 שנים ואכן זה עוזר אך במעט. לא רוצה לשמוע על טיפולים נוספים שרק יטפלו בסימפטום. לעומת זאת אינני פוסל אפשרות של זריקות ישירות לימי שישי ושבת שלפחות בסופי השבוע אוכל לישון נורמלי. אני חייב מזור לכאב המחריד. הדמיית M.R.I לא הדגימה שום ממצא למעט היצרות מסויימת בתעלת השידרה. אנא אנא אנא עיזרו לי להציל את חיי. אני רוצה שמישהו יקח ממני את הכאב הזה. הייתי נותן הכל בשביל לישון 5 שעות רצוף בלי להתעורר לכאב המתסכל הזה. תודה מראש, אלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מנהלי חיים.

הוספת תגובה

• כאבים מנהלי חיים. - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    26/11/2012

אלון שלום,
    היות והפורום עוסק בניתוחי עמו"ש, ואין כל ממצא בבדיקת MRI, הרי שאין לנו מה להציע.
    נסה במרפאות הכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו