אחרי ניתוח למיניקטומי דחוף ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח למיניקטומי דחוף ביותר
    אסי
    29/11/2012

שלום מבקש עזרה דחוף...
    לפני חודשיים וחצי עברתי ניתוח למיניקטומי בחוליות L5-S1 עקב לחץ על שורש העצב והירדמות של כף הרגל ואיבוד תחושה בכף הרגל ומתחץ לברך... לפני הניתוח עשיתי בדיקת הדמיה CT ששם אובחן בקע דיסק בחוליות L5-S1 ולחץ על העצב משמאל שמקרין על רגל שמאל ויצא גם בלט דיסק אחורי דיפוזי בחוליות L3-L4-L5 .. הניתוח בוצע בחוליות L5-S1 .
    מאז הניתוח בהתחלה נעלם הכאב וההקרנות מהרגל אבל מזה יותר מחודש זרמים ברגל שמאל עם רטט וכאבים בעכוז ומתחת לברך ממש כאבים...
    עשיתי בדיקת EMG שיצא בה כי גל F מוארך שמעיד על פגיעה שורשית בחוליות L4-L5 .
    רציתי לדעת מה זה אומר פגיעה שורשית , אני אבוד עצות וחסר אונים הכאבים לא מפסיקים בכלל וכל הזמן זרמים ורטט שמציק לי ואני בקושי מתפקד ..
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח למיניקטומי דחוף ביותר - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    29/11/2012

אסי שלום,
    תזדקק לבדיקת הדמיה נוספת, לא EMG, ולאחר מכן להפגש עם המנתח שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח למיניקטומי דחוף

אסי
    29/11/2012

תודה על התגובה המהירה אני אעשה בדיקת הדמיה נוספת , השאלה היא האם יכול להיות שכל מה שיש לי זה גירוי של העצב ששוחרר וכמה מדויקת הבדיקה של ה-EMGוכמה זמן לוקח לעצב להירגע וגם לכאבים לחלוף אחרי ניתוח כזה האם אני צריך לחכות עוד מספר חודשים או לעשות את הבדיקה של ההדמיה עכשיו..

תודה על הכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח למיניקטומי דחוף - תגובה

ד''ר גד ולן
    30/11/2012

ל-emg אין כל ערך אבחנתי במצבך. הבדיקה היחידה שיכולה לתת את המידע הנחוץ כעת היא בדיקת MRI.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו