מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי ניתוח למיניקטומי דחוף ביותראסי29/11/2012
שלום מבקש עזרה דחוף...
לפני חודשיים וחצי עברתי ניתוח למיניקטומי בחוליות L5-S1 עקב לחץ על שורש העצב והירדמות של כף הרגל ואיבוד תחושה בכף הרגל ומתחץ לברך... לפני הניתוח עשיתי בדיקת הדמיה CT ששם אובחן בקע דיסק בחוליות L5-S1 ולחץ על העצב משמאל שמקרין על רגל שמאל ויצא גם בלט דיסק אחורי דיפוזי בחוליות L3-L4-L5 .. הניתוח בוצע בחוליות L5-S1 .
מאז הניתוח בהתחלה נעלם הכאב וההקרנות מהרגל אבל מזה יותר מחודש זרמים ברגל שמאל עם רטט וכאבים בעכוז ומתחת לברך ממש כאבים...
עשיתי בדיקת EMG שיצא בה כי גל F מוארך שמעיד על פגיעה שורשית בחוליות L4-L5 .
רציתי לדעת מה זה אומר פגיעה שורשית , אני אבוד עצות וחסר אונים הכאבים לא מפסיקים בכלל וכל הזמן זרמים ורטט שמציק לי ואני בקושי מתפקד ..
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח למיניקטומי דחוף ביותר - תגובה
ד``ר ליאור מרום29/11/2012אסי שלום,
תזדקק לבדיקת הדמיה נוספת, לא EMG, ולאחר מכן להפגש עם המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ניתוח למיניקטומי דחוף
אסי29/11/2012תודה על התגובה המהירה אני אעשה בדיקת הדמיה נוספת , השאלה היא האם יכול להיות שכל מה שיש לי זה גירוי של העצב ששוחרר וכמה מדויקת הבדיקה של ה-EMGוכמה זמן לוקח לעצב להירגע וגם לכאבים לחלוף אחרי ניתוח כזה האם אני צריך לחכות עוד מספר חודשים או לעשות את הבדיקה של ההדמיה עכשיו..
תודה על הכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ניתוח למיניקטומי דחוף - תגובה
ד''ר גד ולן30/11/2012ל-emg אין כל ערך אבחנתי במצבך. הבדיקה היחידה שיכולה לתת את המידע הנחוץ כעת היא בדיקת MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)