כאבי גב בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב בלילה
    רונית
    05/12/2012

לפני שנה וחצי סבלתי תקופה מכאבים בעורף כשהייתי קמה משינה. תופעה זו חלפה לחלוטין. לאחרונה ישנם כאבי גב לפנות בוקר ושאני מתעוררת(ביום פחות מורגש)הכאבים בגב העליון. רופאת המשפחה אמרה שאני צריכה לעשות התעמלות.
    האם ישנו קשר לזה שאני במהלך היום הרבה מרימה את התינוקת שלי (11 ק"ג)?ישנם לילות שהכאבים קלים מאוד וישנם לילות שהכאבים ממש חזקים.
    יש לציין שאף פעם לא סבלתי מכאבי גב אך לקראת הלידה מחודש שמיני התחלתי לסבול מכאבים . אך ייחסתי את זה לבטן הגדולה ולכל הכבדות שחשתי בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב בלילה

הוספת תגובה

• כאבי גב בלילה - תגובה

ד''ר גד ולן
    06/12/2012

ייתכן וזו בעיית התאמה למזרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רונית
    06/12/2012

החלפתי למזרון איכותי לפני שנה . חשבתי על זה שהכאבים הם בשכמה הימנית וזה בדיוק היד שאני מרימה כל הזמן את התינוקת . ולפעמים עושה דברים ביד אחת שהיא על הידיים שלי. (היא איתי בבית) האם הגיוני? או שאני צריכה לעשות בדיקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר גד ולן
    06/12/2012

קשה לי לענות בלי בדיקה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כזה חשוב .. אך מעדכנת

רונית
    26/12/2012

כבר שבועיים שאני משתדלת לא להרים את התינוקת כאשר אני עומדת.(עד כמה שניתן) הכאבים חלפו כלא היו.אין כאבים לא בלילה ולא ביום... תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו