מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב בלילהרונית05/12/2012
לפני שנה וחצי סבלתי תקופה מכאבים בעורף כשהייתי קמה משינה. תופעה זו חלפה לחלוטין. לאחרונה ישנם כאבי גב לפנות בוקר ושאני מתעוררת(ביום פחות מורגש)הכאבים בגב העליון. רופאת המשפחה אמרה שאני צריכה לעשות התעמלות.
האם ישנו קשר לזה שאני במהלך היום הרבה מרימה את התינוקת שלי (11 ק"ג)?ישנם לילות שהכאבים קלים מאוד וישנם לילות שהכאבים ממש חזקים.
יש לציין שאף פעם לא סבלתי מכאבי גב אך לקראת הלידה מחודש שמיני התחלתי לסבול מכאבים . אך ייחסתי את זה לבטן הגדולה ולכל הכבדות שחשתי בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב בלילה - תגובה
ד''ר גד ולן06/12/2012ייתכן וזו בעיית התאמה למזרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונית06/12/2012החלפתי למזרון איכותי לפני שנה . חשבתי על זה שהכאבים הם בשכמה הימנית וזה בדיוק היד שאני מרימה כל הזמן את התינוקת . ולפעמים עושה דברים ביד אחת שהיא על הידיים שלי. (היא איתי בבית) האם הגיוני? או שאני צריכה לעשות בדיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר גד ולן06/12/2012קשה לי לענות בלי בדיקה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כזה חשוב .. אך מעדכנת
רונית26/12/2012כבר שבועיים שאני משתדלת לא להרים את התינוקת כאשר אני עומדת.(עד כמה שניתן) הכאבים חלפו כלא היו.אין כאבים לא בלילה ולא ביום... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?