נימולים באזור שד/צלעות שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימולים באזור שד/צלעות שמאל
    שירה
    08/12/2012

ד"ר שלום רב, התייעצתי עמכם כבר בנושא שלי, לגבי נימולים/זרמים באזור שד/צלעות שמאל (מרגישה גם לעיתים כשאני נשענת על הידםם מעין תחושת זרמים גם בידיים) ועיקצוצים ב-2 אצבעות אבל הפעם זה בצד ימין. בינתיים ביצעתי הבדיקות הר"מ: אולטרסאונד שד שבוצע כעט - תקין. צילום רנטגן צלעות +חזה שבוצע עוד קודם כפי שציינתי במייל קודם - תקין. כעט, רק נתנו לי לבצע צילום רנטגן עמוד שדרה צווארי (הרופא לא נתן לי לבצע MRI עמו"ש צוואר/טורקאלי). איני זוכרת אם סיפרתי כי יש לי נוקשות בצוואר העליון, וקשה לי להפנות את המבט לצד שמאל נוקשות בצוואר, יותר מאשר לצד ימין. כמו כן באזור גב עליון יש לי כאב נקודתי, כמו מעין נקודה לוחצת, כאשר אותו כאב נקודתי לוחץ ,אני מרגישה אותו דבר גם באזור השד/הצלעות השמאלית . ובכן תוצאות צילום הרנטגן הינם: צילום עמוד שידרה גבי: שינויים ספונדילוטיים עם אוסטיאופיטים קדמיים וצדדיים. צילום עמוד שירה צווארי: שינויים ספונדילוטיים עם אוסטיאופיטים קדמיים. היצרות הרווח הבין חולייתי בגובה C5-6. מה זה אומר? האם זה יכול להסביר את תחושת הנימולים באזור שמאל עליון שאני מציינת? תודה מראש על תשובתך וסבלנותך הכה אדיבה. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נימולים באזור שד/צלעות שמאל - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    08/12/2012

שירה שלום,
    מדובר על שינויים ניוונים, לא יהיה מנוס מביצוע בדיקת MRI צווארי לנוכח התלונות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו