כאב חד בירך ולאורך הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חד בירך ולאורך הרגל
    רוני
    10/12/2012

כאבים עזים באיזור הירך ולאורך רגל שמאל עם תחושת שריפה .הרגשה שהרגל מתוחה תמיד. כמו שריר תפוס בצורה קשה. ועם נימולים עד כף הרגל.והרגשה של "נוזל" שמטייל לאורך כל הרגל . זרמים חמים . וכאבי גב תחתון . לפי צילום סיטי- פריצת דיסק L4 L5 עברתי זריקת אפידורל תחת שיקוף מותנית (לא דרך הגב אלא מהצד) שרק החריפה את הכאבים האלה . לא יודע מה לעשות. זה מגביל אותי מאוד . מעיר אותי משינה. לא מתפקד ולא יכול לעמוד על הרגל בצורה יציבה . מה הפתרון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חד בירך ולאורך הרגל

הוספת תגובה

• כאב חד בירך ולאורך הרגל - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    10/12/2012

רוני שלום, פתרונות לא תקבל בפורום אינטרנטי , תזדקק לפגישה עם רופא לא וירטואלי שישאל אותך אנמנזה מסודרת, בדיקה קלינית ומעבר על ההדמיה.
    ניתוח יכול לתת מענה לכך- אם מתקימים התנאים הדרושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם צריבה תעזור?

רוני
    10/12/2012

יש לי פגישה עם מומחה שבוע הבא ..רק מנסה לחשוב מה ההצעות שיהיו לו להציע לי. האם ניתוח שאיבה-צריבה יהיה מועיל למקרה זה מניסיונך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם צריבה תעזור? - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    14/12/2012

רוני שלום,
    נסיוני בא לביטוי לאחר בדיקה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם צריבה תעזור?

רוני
    10/12/2012

יש לי פגישה עם מומחה שבוע הבא ..רק מנסה לחשוב מה ההצעות שיהיו לו להציע לי. האם ניתוח שאיבה-צריבה יהיה מועיל למקרה זה מניסיונך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו